My Twitter Feed

17 Δεκεμβρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Προϋπολογισμός της αποτυχίας” -

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, 2022

Η Ειρήνη για τον προϋπολογισμό -

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου, 2022

Συγκέντρωση κατά της ακρίβειας -

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου, 2022

Γεωργαντάς: Κλειδί η συνεργατικότητα -

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου, 2022

Άρωμα γιορτών στη πόλη του Κιλκίς -

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου, 2022

Δώστε κι άλλα λεφτά για τη Γεωργία -

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου, 2022

“Δούρειος Ίππος αλώνει το ΕΣΥ” -

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου, 2022

24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις -

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου, 2022

“Κανείς μόνος” λένε οι μικροπωλητές

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει το νέο ΔΣ του Σωματείου Μικροπωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Νομού Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου με την πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αικατερίνη Παναγιωτίδου-Φραγγίδου, τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστο Σαχινίδη, την πρόεδρο του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας Χριστίνα Κουρουζίδου και αντιπροσωπεία των υγειονομικών σε αναστολή αποτελούμενη από τους Αθανάσιο Καριοφύλλη και Δέσποινα Κουσίδου.

Στις συναντήσεις συζητήθηκαν και καταγράφηκαν τα προβλήματα που βιώνει η κοινωνία του Κιλκίς (ΑΚΡΙΒΕΙΑ – ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ – ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ -ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ).

“Όντας ενεργό μέλος της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του Νομού, οι λαϊκές αγορές με τους παραγωγούς και επαγγελματίες πωλητές στέκονται αλληλέγγυες και δίπλα σε όποιον συνάνθρωπό μας έχει ανάγκη και χρειάζεται βοήθεια. Θα συνεχίσουμε τις επαφές-συναντήσεις και με άλλους φορρείς του νομού Κιλκίς, με το σύνθημα ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ”, τονίζει στη σχετική ανακοίνωσή του το Σωματείο Μικροπωλητών.

Σχολιάστε