My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αρχή εργασιών Φ.Α. στο Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Απριλίου, 2022

Συνεχίστηκε η αποκλιμάκωση -

Κυριακή, 17 Απριλίου, 2022

Επισφαλής βιωσιμότητα των ΔΕΥΑ -

Παρασκευή, 15 Απριλίου, 2022

Σκληρό παζάρι για την τιμή οβελία -

Παρασκευή, 15 Απριλίου, 2022

Κόντρα με φόντο το προσφυγικό -

Παρασκευή, 15 Απριλίου, 2022

ΥπΑΑΤ: Ενίσχυση των Νέων Αγροτών -

Τετάρτη, 13 Απριλίου, 2022

Πρόταση για καταφύγιο αδέσποτων -

Τετάρτη, 13 Απριλίου, 2022

Ζητά τη παραίτηση του Γ. Ανδρίτσου -

Τετάρτη, 13 Απριλίου, 2022

Νέα απάντηση σε Δ. Αγαθόπουλο

Για “ψευδείς ειδήσεις του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς Δημήτριου Αγαθόπουλου”, κάνει λόγο ο διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς Γιάννης Ανδρίτσος, στη νέα απαντητική δήλωση που έκανε προς τον υπεύθυνο του Τομέα Υγείας της ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Με αφορμή την ανακοίνωση του κ. Αγαθόπουλου, με την οποία μεταξύ άλλων ζητούσε και τη παραίτηση του κ. Ανδρίτσου, ο διοικητής του Νοσοκομείου προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

“Είναι σαφές ότι ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Αγαθόπουλος, ενόψει και του συνεδρίου το κόμματός του, επιλέγει τη «λάσπη» κατά του Γ.Ν. Κιλκίς και του Διοικητή προσωπικά για να επιδείξει αντιπολιτευτικό έργο, αφήνοντας υπονοούμενα για την πανδημία, ενώ ουδέποτε μπήκε στον κόπο να ζητήσει από τη Διοίκηση τα επίσημα στοιχεία για τον αριθμό των νοσηλειών και των εξιτηρίων των κλινικών covid.

Είναι προφανές και αυταπόδεικτο ότι τα νούμερα που εμφανίζει δεν συνδέονται με τις νοσηλείες στο Νοσοκομείο. Η ρητορική των θανάτων μέσω της οποίας επιλέγει να αντιπολιτευθεί τον οδηγεί στην εκφορά ψευδών ειδήσεων που είναι ικανές να προκαλέσουν ανησυχία και φόβο στους πολίτες και να κλονίσουν την εμπιστοσύνη τους στη δημόσια υγεία, πράξεις για τις οποίες επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας και καλούμε τον Δημ. Αγαθόπουλο να ανακαλέσει.

Όσον αφορά τις θέσεις των ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο Κιλκίς, πέραν του ότι η διοίκηση έχει απαντήσει επανειλημμένως σε παλαιότερα δελτία τύπου με αναλυτικά στοιχεία, προτείνουμε στον Δ. Αγαθόπουλο να διαβάσει με προσοχή τον Οργανισμό του Γ.Ν. Κιλκίς για να πληροφορηθεί ορθά πόσες θέσεις προβλέπονται ανά ειδικότητα.

Σχόλια
One Response to “Νέα απάντηση σε Δ. Αγαθόπουλο”
  1. Ο/Η ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ λέει:

    ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΙΤΣΟ,ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΣΤΕ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΦΕΡΕΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΑΚΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΟΣΕ ΣΕ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ;ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ; Ή ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ;

Σχολιάστε