My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Στο “κόκκινο” η Τεχνητού Νεφρού

aimokatharsiΗ υφυπουργός Υγείας κ. Παπακώστα ανακοίνωσε προχθές στο ραδιόφωνο ότι μέχρι το τέλος του 2014 θα διορισθούν 2.800 γιατροί στα δημόσια Νοσοκομεία. Το Νοσοκομείο Κιλκίς όμως και ειδικά ένα πολύτιμος τομέας λειτουργίας του, δεν αντέχουν μέχρι το τέλος του έτους.

Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού “ανάβει” κόκκινο συναγερμό. Σε λίγες ημέρες λήγει η σύμβαση των δυο επικουρικών νεφρολόγων που ήταν απαραίτητοι για τη λειτουργία της Μονάδας. Ετσι το Νοσοκομείο και η Μονάδα μένει με μια μόνο μόνιμη ιατρό-νεφρολόγο η οποία καλείται να ξεπεράσει τα αξεπέραστα εμπόδια.

Το αίτημα της Διοίκησης του Νοσοκομείου είναι κατατεθειμένο και πάγιο εδώ και καιρό. Όπως και το πάγιο αίτημα για πλήρωση και άλλων θέσεων γιατρών απαραίτητων για τη στοιχειώδη λειτουργία των ενοποιημένων Νοσηλευτικών Μονάδων του Κιλκίς και της Γουμένισσας.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου έχει καταθέσει αίτημα για πλήρωση  των θέσεων ενός καρδιολόγου και δυο χειρουργών  για το  Κιλκίς και ενός αναισθησιολόγου και ενός παιδιάτρου για τη Γουμένισσα, όπου μετά τις συνταξιοδοτήσεις δεν υπάρχει κανείς γιατρός αυτών των  ειδικοτήτων.

Από proti-selida.gr

Σχολιάστε