My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας

Την ερχόμενη Παρασκευή 8 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί του προσωπικού στα νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας, καθώς και σε άλλα 53 νοσοκομεία της χώρας.

Προηγούνται οι εμβολιασμοί σε 52 νοσοκομεία, οι οποίοι ξεκινούν σήμερα Τρίτη 4 Ιανουαρίου, ενώ το πρόγραμμα κλείνει στις 12 Ιανουαρίου με εμβολιασμούς στα 19 νοσοκομεία των νησιών του Αιγαίου και του Ιονίου.

Σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο, με τη πρώτη δόση του εμβολιασμού των υγειονομικών θα ολοκληρωθεί κι αυτή των διαμενόντων και εργαζομένων στους οίκους ευγηρίας, στις μονάδες χρόνιας φροντίδας και στα κέντρα αποκατάστασης.

Παράλληλα, στα νοσοκομεία του ΕΣΥ θα προστίθενται σταδιακά τα στρατιωτικά νοσοκομεία, ενώ θα αρχίσει και ο εμβολιασμός των υγειονομικών του ιδιωτικού τομέα. Επιπλέον, σήμερα ξεκινά ο εμβολιασμός των πολιτών που διαμένουν και εργάζονται στους οίκους ευγηρίας από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ.

Όλα αυτά, βέβαια, σε περίπτωση που υλοποιηθεί επακριβώς ο σχεδιασμός, καθότι γιατροί και προσωπικό των νοσηλευτικών ιδρυμάτων καταγγέλλουν καθυστερήσεις και αναβολές στους εμβολιασμούς μεγάλων νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Σχολιάστε