My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς

Ρεπορτάζ της ΑΥΓΗΣ για καταγγελίες ασθενών σε σχέση με τις νοσηλίες covid, κάνει αναφορές και στο Νοσοκομείο Κιλκίς, αναφέροντας τα εξής:

“Υγειονομικοί από το νοσοκομείο του Κιλκίς, το οποίο δεν διαθέτει ΜΕΘ ούτε ΜΑΦ, λένε στην ΑΥΓΗ (θέλοντας να διατηρήσουν την ανωνυμία τους) ότι πολύ συχνά διασωληνώνονταν ασθενείς με Covid-19 σε άλλους χώρους αναγκαστικά. Αφού έμεναν εκεί επί ώρες, στη συνέχεια «ψάχναμε κρεβάτι στη Θεσσαλονίκη ή άλλη πόλη. Είναι πιθανό κατά τη διαδικασία, περιμένοντας δηλαδή να βρουν κρεβάτι, κάποιοι να έχασαν τη ζωή τους. Αλλά δεν καταγράφονται ως ξεχωριστά συμβάντα».

«Με δυο – τρεις αναισθησιολόγους συνήθως διαθέσιμους στο Κιλκίς, δεν μπορεί να υπάρξει εξειδικευμένη φροντίδα. Ενώ η ΜΕΘ έχει μόνιτορ, εξειδικευμένους γιατρούς που παρακολουθούν τον ασθενή και όλα τα ζωτικά του σημεία. Οι διασωληνωμένοι θα έπρεπε να μεταφέρονται στις ΜΕΘ με το ασθενοφόρο συνοδεία αναισθησιολόγου, αλλά η διαδικασία αυτή γίνεται με ειδικευόμενους γιατρούς άσχετων ειδικοτήτων» τονίζουν οι υγειονομικοί.”

Σχολιάστε