My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Θ. Τηρεκίδης: Φτάνει πια!

Υπογράφοντας ως “εν δυνάμει υποψήφιος πρόεδρος ΔΕΕΠ Νομού Κιλκίς”, το μέλος της ΝΔ Θεόφιλος Τιρεκίδης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας χαίρομαι που οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών δικαιώνουν τις επιλογές του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργού της χώρας μας κ.Κυριάκου Μητσοτάκη που πάντα ήμουν και θα είμαι υπέρμαχος.

Η εξέλιξη στο θέμα της πανδημίας είναι προς το καλύτερο για την χώρα μας και πιστεύω ότι με την έναρξη του εμβολιασμού της κοινωνίας θα έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και θα οδηγηθούμε στην επιστροφή της ζωής μάς.

Και πάλι ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας χαίρομαι που η λειτουργία της ΔΕΕΠ Νομού Κιλκίς με πρόεδρο τον κ. Μηνά Παπαδόπουλο ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΕΤΑΙ ύστερα από δίκη μου παρέμβαση με την ορθή λειτουργία της κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, συνεδριάζοντας και ενημερώνοντας τα μέλη της ύστερα από 6 μήνες.

Θεωρώ ότι την θέση του προέδρου της ΔΕΕΠ Νομού Κιλκίς Θα πρέπει να κατέχει ένας αυθεντικός πρόεδρος και όχι κάποιος που γίνεται αποδέκτης καθοδηγιών.

Φτάνει πιά…..”

Σχολιάστε