My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Παραιτήθηκε ο Βεντούρης

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΙΛΚΙΣ24, ο Θρασύβουλος Βεντούρης υπέβαλε σήμερα Δευτέρα την παραίτησή του απ` τη θέση του διευθυντή της 4ης ΥΠΕ.

ventouris-thrasyvoulosΑιτία της παραίτησης, η οποία αναμένεται ν` ανακοινωθεί κι επίσημα αύριο Τρίτη, ήταν οι θέσεις που διατύπωνε για τα νοσοκομεία Γουμένισσας και Κιλκίς, οι σφοδρές αντιδράσεις που ξεσήκωσαν στο νομό μας και η απαξιωτική συμπεριφορά του απέναντι στους εκπροσώπους των εργαζομένων στα νοσοκομεία του νομού, καθώς και απέναντι σε τοπικούς πολιτικούς και άλλους παράγοντες.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, η παραίτηση του κ. Βεντούρη ήλθε μετά από πιέσεις που του ασκήθηκαν κεντρικά απ` το ίδιο το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρό του, του οποίου επιλογή ήταν για την θέση που κατείχε.

Στο μεταξύ, για το θέμα της μελλοντικής λειτουργίας των νοσηλευτικών ιδρυμάτων του νομού μας, θα υπάρξει επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Γρηγοράκου, την ερχόμενη Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου.

Ο αν. υπουργός θα επισκεφτεί τις πρωινές ώρες το Νοσοκομείο Κιλκίς και στη συνέχεια το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου, για να καταλήξει στη Γουμένισσα, όπου εκτός απ` την επίσκεψη στο Νοσοκομείο θα συναντηθεί και με τον μητροπολίτη Δημήτριο, ενώ το απόγευμα θα λάβει μέρος σε κομματική σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ που θα πραγματοποιηθεί στην ιστορική έδρα του Δήμου Παιονίας.

Σχολιάστε