My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Κλείνουν τώρα και τα περίπτερα!

Απίστευτα πράγματα φαίνεται πως συμβαίνουν στη κυβέρνηση! Την ημέρα που ο νομός Κιλκίς έπρεπε να βγεί από το καθεστώς περιοριστικών μέτρων ένεκα κορονοϊού (δηλαδή σήμερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, αλλά η έξοδος παρατάθηκε για τις 30 του μήνα) όπως και οι νομοί Πέλλας, Ημαθίας και Πιερίας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς βγήκε ν` ανακοινώσει επιπλέον μέτρα!

Ανακοίνωσε πριν λίγο, λοιπόν, ότι στην Αττική και σε Ημαθία, Κιλκίς, Πιερία, Πέλλα, Χαλκιδική, Χανιά, Ηράκλειο, Ζάκυνθο, Λέσβο και Μύκονο, αναστέλλεται η λειτουργία κάθε είδους επιχείρησης λιανικής όπως περίπτερα και κάβες, μετά τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 05:00 το πρωί, ένα μέτρο που θα ισχύει από αύριο Σάββατο 26.09.2020 έως και τις 4 Οκτωβρίου. Από το μέτρα εξαιρούνται τα βενζινάδικα και τα φαρμακεία.

Στις παραπάνω περιοχές, αλλά και σε όσες βρίσκονται σε καθεστώς αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης (Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, ΠΕ, Θεσσαλονίκης, Καρδίτσας, Λάρισας, Κερκυρας, και στους δήμους Βόλου, Σαντορίνης, Ρόδου, Κω στην Πάρο και την Αντίπαρο), επιτρέπεται το takeaway, το drivethrough και το delivery, με εξαίρεση την πώληση αλκοόλ.

Θυμίζουμε ότι εν μέσω της ισχύος των περιοριστικών μέτρων, ο δήμαρχος Κιλκίς Δ. Κυριακίδης με επιστολή του προς τον κ. Χαρδαλιά ζητούσε να εξαιρεθεί ο δήμος από την εφαρμογή των μέτρων, καθότι ο αριθμός των κρουσμάτων ήταν – και έκτοτε συνεχίζει να είναι – ιδιαίτερα μικρός. Αντ` αυτού, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε σήμερα νέα περιοριστικά μέτρα.

Σχολιάστε