My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής εκπαίδευση μαθητών

Ένα διαφορετικό μάθημα διδάχθηκαν χθες οι μαθητές της δ’ ε’ και στ’ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς.

Εκπαιδεύθηκαν στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, στη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή και στις Πρώτες Βοήθειες ακολουθώντας τις οδηγίες και τεχνικές πιστοποιημένων εκπαιδευτών του ανθρωπιστικού οργανισμού ‘’KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές’’ προκειμένου, αν παραστεί ανάγκη, να είναι σε θέση να προσφέρουν χρήσιμες υπηρεσίες στο συνάνθρωπό τους σε ένα έκτακτο περιστατικό υγείας.

Την ενημερωτική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, χαιρέτησε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης επαινώντας την εκπαιδευτική πρωτοβουλία που μπορεί να σώσει μια ανθρώπινη ζωή και τους εκπαιδευτές του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC) για την πρόθυμη ανταπόκρισή τους. Παράλληλα με την πρόθεση επέκτασης της εκπαίδευσης και σε άλλα σχολεία του Δήμου ανακοίνωσε την αξιοποίηση δωρεάς αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, με την ευγενική χορηγία της εταιρίας ‘’Medical Shop Kilkis’’, και την εγκατάστασή του στο Δημαρχείο Κιλκίς για να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση ανάγκης.

Υπενθυμίζεται ότι το εθνικής εμβέλειας πρόγραμμα ”KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές”, έχει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Ο Δήμος Κιλκίς ευχαριστεί τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές του ERC  Χριστίνα Βλαχοπούλου, Δημήτρη Βαμβακά,  Αλέκα Φωτιάδου, Εύη Ανδραγερινού,  Χρυσούλα Ιωαννίδου και Εύη Σιμοπούλου για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπαίδευση.

Σχολιάστε