My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

“Διπλό” για τη Β` ομάδα του Κιλκισιακού

Νίκη με ανατροπή για τον Κιλκισιακό Β΄ που επιβλήθηκε με 2-1 του Απόλλωνα Μαυρονερίου, φεύγοντας με σημαντικό διπλό από μια δύσκολη έδρα. Ετσι έφτασε στους 13 βαθμούς και την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Θωμά Σαραφίδη βρέθηκε να χάνει στο 17’ όταν οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση και σκόραραν. Στη συνέχεια οι νεαροί παίκτες του ΑΟΚ είχαν τον απόλυτο έλεγχο, όμως χρειάστηκαν να περιμένουν μέχρι το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο για να σκοράρουν.

Στο 52’ ο Στέλιος Φιλιππίδης με κεφαλιά ισοφάρισε, και είκοσι λεπτά πριν το φινάλε ο Παναγιώτης Ζαμανόπουλος χάρισε τη νίκη στον Κιλκισιακό Β΄ με σουτ έξω από τη περιοχή.

Το Σάββατο και πάλι οι νεαροί του Κιλκισιακού έχουν δύσκολη αποστολή καθώς αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Ηρακλή Αργυρούπολης.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Χαλκίδης, Πουρσανίδης, Ντοριάν (70’ Σαμουηλίδης), Ζαμανόπουλος, Κωτάκης, Κυριακίδης (85’ Δούκας), Φιλιππίδης, Κελεσίδης, Σακαλίδης (65’ Γιατισάκης), Μαλάνια, Παναγιωτίδης (50’ Πεπεγιάννης).

Κλέβουν τις εντυπώσεις τα μικρά

Με τρεις ομάδες μετέβη στη Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, που έδωσε φιλικούς αγώνες στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού.

Οι Προτζούνιορ του Γιώργου Αλτιπαρμακίδη τέθηκαν αντιμέτωποι με την Ακαδημία ΔΑΣΩ,. Γρήγορο παιχνίδι με τα πιτσιρίκια να αντιλαμβάνονται σιγά-σιγά αυτά που τους ζητά ο προπονητής τους.

Οι Τζούνιορ 2008 του Αρη Σεβαστόπουλου “κοντραρίστηκαν” με την πολύ καλή ομάδα του Μακεδονικού. Αριστη αμυντική λειτουργία και ταχύτητα στην επίθεση ήταν τα δύο στοιχεία που ξεχώρισαν.

Τέλος οι Προπαίδες 2005 του Σέβου Σεβαστόπουλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Ακαδημία Αντρέ Βιεϊρίνια. Ντέρμπι καθ’όλη τη διάρκεια του ματς με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο.

Σχολιάστε