My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Γ. Φλωρίδης: Ούτε μια συγγνώμη!

floridis-giorgos-001Με ανάρτησή του στο facebook, ο Γιώργος Φλωρίδης επισημαίνει ότι στις δηλώσεις Σαμαρά-Κεδίκογλου για την ΕΡΤ απουσιάζει η συγνώμη για ότι έκαναν στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό.

Διαβάστε το σχόλιο:

Πόσο διαφορετική θα ήταν η αντιμετώπιση της δήλωσης Σαμαρά-Κεδίκογλου για το ότι (δικά τους λόγια) “η ΕΡΤ είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση μοναδικής αδιαφάνειας και απίστευτης σπατάλης” αν συνοδεύονταν από τη φράση: “ελληνικέ λαέ σου ζητάμε συγγνώμη επειδή και εμείς είμαστε συνυπεύθυνοι κατ’ ισομοιρίαν και εξ αδιαιρέτου γι’ αυτό το διαρκές έγκλημα, αφού κυβερνήσαμε και κυβερνάμε τόσα χρόνια και όχι απλώς το ανεχθήκαμε, αλλά το διαπράξαμε κατ’ εξακολούθηση, μέχρι και χθες”.

Όμως όχι μόνο δεν υπάρχει αυτή η φράση, αλλά αντίθετα ακούμε μια γλώσσα που προσομοιάζει σε “κουτσαβάκηδες”, που δεν είδαν ούτε άκουσαν ποτέ τίποτα για το “έγκλημα”, αλλά αντίθετα, ως προερχόμενοι από παρθενογένεση στο πολιτικό σύστημα, ήρθαν με την πύρινη ρομφαία της κάθαρσης.

Μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία για το πολιτικό σύστημα (στο οποίο κι εγώ συμμετείχα) να ζητήσει έμπρακτα συγγνώμη από τον κόσμο αποδεικνύοντας ότι μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις για το δημόσιο συμφέρον, χάθηκε. Αντί αυτής, αδιέξοδοι λεονταρισμοί από όλους.”

Σχολιάστε