My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Γίνεται η 2η πληρωμή του ΚΕΑ

Στόχος του Υπουργείου Εργασίας είναι να γίνει η δεύτερη πληρωμή του ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) την 26η Οκτωβρίου, αν και ακόμα είναι αρκετοί οι δικαιούχοι που δεν εχουν παραλάβει τις προπληρωμένες κάρτες απο τις τράπεζες.

kea-xrimata-001Σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika news, για να καταστεί εφικτός ο συγκεκριμένος στόχος πρέπει να μπορέσει η συντριπτική πλειονότητα των δικαιούχων να λάβει την προπληρωμένη κάρτα αγορών, είτε μέσω των υποκαταστημάτων των Τραπεζών, είτε μέσω ΕΛΤΑ, διαδικασία που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Εάν δεν προλάβουν οι περισσότεροι από τους δικαιούχους να λάβουν την προπληρωμένη κάρτα έγκαιρα, τότε είναι πιθανό να μεταφερθεί η ημερομηνία καταβολής της επόμενης δόσης του ΚΕΑ για τις 31 Οκτωβρίου. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, είναι πιθανό η πίστωση των ποσών να γίνει ξανά στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων, όπως έγινε και στην καταβολή του Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται ότι βάσει σχεδιασμού λειτουργίας της πιλοτικής εφαρμογής του ΚΕΑ στους 30 δήμους σε όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων κι αυτός του Κιλκίς, κάθε μήνα θα πρέπει να καταβάλλεται το μισό ποσό στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων και το άλλο μισό στην προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Σχολιάστε