My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Γεωργαντάς:Αναβολή εκδήλωσης

Αναβλήθηκε για μεταγενέστερη ημερομηνία η πολιτική εκδήλωση στο Κιλκίς του υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά, η οποία είχε οριστεί για τις 9 Φεβρουαρίου. Ο λόγος της αναβολής είναι ότι δεν θα μπορούσε να παραστεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του. 

Η σχετική ανάρτηση του κ. Γεωργαντά στο facebook:

“Όπως είχα προαναγγείλει και είχε δημοσιευθεί στα τοπικά μέσα του Κιλκίς, στις 9 Φεβρουαρίου ήταν προγραμματισμένη πολιτική εκδήλωση του γραφείου μου, με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο. Δυστυχώς, προέκυψε επιτακτική ανάγκη παρουσίας του Υπουργού την ίδια ημέρα, στην Πρέβεζα.

Η επιλογή του Υπουργού Άμυνας ήταν απολύτως συνειδητή, καθώς ήθελα οι Κιλκισιώτες και οι Κιλκισιώτισσες να ακούσουν από τον καθ’ύλην αρμόδιο το πόσο έτοιμη είναι η Ελλάδα να υπερασπιστεί τα εθνικά της δίκαια, σε μια εποχή που αυτά αμφισβητούνται.

Για το λόγο αυτό, αποφάσισα να αναβάλω την εκδήλωση για μεταγενέστερη ημερομηνία με την παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, για την οποία θα ενημερωθείτε όλοι σύντομα”.

Σχολιάστε