My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Χαρίτσης: Μέτρα για ΒΙΠΕ Κιλκίς

(Βίντεο) Μέτρα για τη βελτίωση των υποδομών της πρότυπης Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς εξήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής (Τετάρτη) επίσκεψής του στη ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου.

Ο κ. Χαρίτσης είχε διαδοχικές συναντήσεις στις εγκαταστάσεις των εταιρειών ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ, ALUMIL, KLEEMAN ΕΛΛΑΣ και ΓΙΟΥΡΙΜΑΚ, τόσο με τους εργαζόμενους όσο και με τους επικεφαλής των επιχειρήσεων, ενώ πραγματοποιήθηκε και συνάντηση με τη διοίκηση της ΒΙΠΕ.

Ο αν. υπουργός υποσχέθηκε ενίσχυση των βιομηχανικών και μεταποιητικών επιχειρήσεων, “οι οποίες καταγράφουν μετά από 8 χρόνια αλματώδη άνοδο”, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε. “Ο Αύγουστος ήταν ο μήνας-ρεκόρ για τη δραστηριότητα των εν λόγω επιχειρήσεων”, τόνισε.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Χαρίτσης γνωστοποίησε ότι ολοκληρώθηκε το θεσμικό πλαίσιο για τα κόκκινα δάνεια των επιχειρήσεων, ενώ ζήτησε από τις τράπεζες να χρηματοδοτήσουν με ευνοϊκούς όρους την ελληνική παραγωγικότητα.

Τον κ. Χαρίτση συνόδευαν, ο Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων Λόης Λαμπριανίδης και η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και του Ταμείου Συνοχής, Ευγενία Φωτονιάτα.

Δείτε βίντεο από την ΕΡΤ3

Δείτε βίντεο από το kilkiswebtv

Σχολιάστε