My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ

*Από Αγαθοπούλου κι εκπροσώπους Αυτοδιοίκησης και δομών αλληλεγγύης.

Την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου κλιμάκιο από τις δομές αλληλεγγύης του Κιλκίς σε συνεργασία με την Αλληλεγγύη για Όλους, επισκέφθηκε το νοσοκομείο του Κιλκίς και παρέδωσε μέσα ατομικής προστασίας ως ελάχιστη συμβολή στην προσπάθεια των γιατρών και των νοσηλευτών.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ν. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Έφη Ναβροζίδου, ο δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς, Σεϊτανιώτης Αλέξανδρος, εκπρόσωπος του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Κιλκίς, Άννα Τομπουλίδου και ο συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ν. Κιλκίς, Αναστάσιος Κεσίδης.

Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται και τα εξής:

“Το Νοσοκομείο του Κιλκίς συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών που έχουν πληγεί περισσότερο και με ανθρώπινα θύματα. Γεγονός που σχετίζεται με την εφαρμοσμένη πολιτική της κυβέρνησης, η οποία επέλεξε να μην ενισχύσει το δημόσιο σύστημα υγείας.

Μέσα από αυτή την πράξη της δωρεάς, ήθελαν με συμβολικό τρόπο να αποτυπώσουν τις θερμότερες των ευχαριστιών τους για το υγειονομικό προσωπικό που μάχεται στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς, Θεόδωρος Αποστολίδης, η Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού Τμήματος, Παναγιώτα Δώμου και το μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς, Πασχάλης Μασούρας παρέλαβαν την δωρεά και εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες.

Σχολιάστε