My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Σκορ και θέαμα στο Αλέξανδρος – Πανσερραϊκός

Μοιρασιά στο Κιλκίς, ανάμεσα στην Ακαδημία Αλέξανδρος και τον Πανσερραϊκό, με το “χορταστικό” 3-3, σε πρόβα πρωταθλήματος για τις δυο ομάδες. Για την ομάδα του Βασίλη Σπυρογιάννη σκόραραν οι Σαβελίδης (με τη βοήθεια αμυνόμενου), Τερζής και Βασιλειάδης, ενώ δοκάρι είχε ο Προβατίδης με φάουλ.

Για τα “λιοντάρια” έκανε το 0-1 ο Παπαβασιλείου, ενώ δυο γκολ πέτυχε ο Βλαχόπουλος (το ένα με πέναλτι). Από τους γηπεδούχους έλειψαν οι Σωκρ. Παπαδόπουλος, Τσολακίδης, Κώτσιας, Ζάικος, ενώ την Κυριακή θα δοθεί εκτός έδρας φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα (συνεχίζονται οι αναζητήσεις για φορ).

Η ομάδα του Κιλκίς δοκίμασε τον πλάγιο μπακ, Βλάση Λατινόπουλο, με θητεία σε Κ20 Ηρακλή, Πανσερραϊκό, Καμπανιακό και εσχάτως Αγροτικό Αστέρα.

Από την ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη έλειψαν οι Καστριτσέας ακι Χατζηκούρτης (εκκρεμεί η μαγνητική για τον τραυματισμό του δεύτερου στο γόνατο), ενώ ακυρώθηκε το φιλικό της Παρασκευής με τον Αγροτικό Αστέρα.

Στα μεταγραφικά, οι “ερυθρόλευκοι” συμφώνησαν με τον Δραμινό επιθετικό, Στράτο Παρουτσή (φωτο), που ξεκίνησε βασικός, ενώ απασχόλησε έντονα και πριν λίγο διάστημα τους Σερραίους. Ο 19χρονος φορ, που απασχόλησε πολλές ομάδες, υπογράφει άμεσα, έχοντας προϋπηρεσία σε Δόξα Δράμας και παλιότερα Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου (εξαιρετική σεζόν στο τοπικό).

Επίσης, δοκιμάστηκε ο αμυντικός Γιώργος Χριστοφορίδης, με θητεία σε Δόξα Δράμας, Βυζάντιο, Ξηροπόταμο, Καλαμπάκι (δοκιμάστηκε και στον Κεραυνό Πέρνης), ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για επιθετικό με πέρασμα από Αυστραλία.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Αθανασίου, Τερζής, Τσαταλπασίδης, Μπουλγκουρίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Βασιλειάδης, Τζεβελέκης, Σαβελίδης, Φουρτζίου, Προβατίδης, Ντιόγκο. Έπαιξαν και οι Όσιρις, Χαραλαμπίδης, Ευστρατιάδης, Πολυχρόνου, Αηδονίδης και ο Λατινόπουλος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γιαννακίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος, Κούτλας, Χριστοφορίδης, Ζιώγας, Βλαχόπουλος, Πούφλης, Πέτρου, Παπαβασιλείου, Παρουτσής. Έπαιξαν και οι Κασίμης, Νέδος, Βουγιουντρούκας, Σαμαράς, Ιβαντζίκης, Σαρέγκος, Μπομπότας, Παπαδόπουλος, Βουδουρίδης.

Πηγή: mikriliga.com

Σχολιάστε