My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Γκουντενούδης για Ημέρα Εθελοντισμού

gountenoudis_RGB_1 (1)Σήμερα 5 Δεκεμβρίου τιμούμε το παγκόσμιο εθελοντικό κίνημα και τους εθελοντές όλης της γης. Ο Εθελοντισμός είναι κίνημα ψυχής, κίνημα κοινωνικής αλληλεγγύης, αξιοπρέπειας και προσφοράς προς το συνάνθρωπο. Οι εθελοντές είναι άνθρωποι της προσφοράς και της αγάπης.

Ελπιδοφόρο, αισιόδοξο και πολλά υποσχόμενο μήνυμα στη δύσκολη εποχή που διανύουμε αποτελεί το γεγονός ότι 100 συμπολίτες μας, μέχρι στιγμής ενεργοποιήθηκαν και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου Παιονίας για να συμμετάσχουν σε εθελοντικές ομάδες και εργασίες .

Ως δημοτική αρχή αναγνωρίζουμε την τεράστια αξία του εθελοντισμού και τον στηρίζουμε. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην ενίσχυση της συμμετοχής των συμπολιτών μας στην ΄΄ΑΡΩΓΗ΄΄ του Δήμου μας. Ο εθελοντισμός δεν έχει ηλικία. Όλοι μπορούμε να γίνουμε εθελοντές αρκεί να το θέλουμε ουσιαστικά και πάνω απ’ όλα να πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε.

Το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας μεγαλώνει όλο και περισσότερο και ελπίζουμε ότι ο αριθμός των αιτήσεων θα αυξηθεί σημαντικά. 

Σχολιάστε