My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ!

Σύμφωνα με τον τομεάρχη Τουρισμού της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, Αλέξανδρο Θάνο, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου θα αρχίσει η πραγματοποίηση γυρισμάτων στο Κιλκίς για μια μεγάλη διεθνούς συμπαραγωγής ταινία, η οποία μάλιστα θα προβληθεί και στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Βερολίνου.

Όπως γνωστοποίησε ο κ. Θάνος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, για την ταινία έχουν ήδη εκδοθεί και ανακοινώσεις που αφορούν στη διαδικασία επιλογής ηθοποιών.

Γενικότερα στην Κεντρική Μακεδονία εκδηλώνεται έντονη κινητικότητα για γυρίσματα κινηματογραφικών ταινιών, ντοκιμαντέρ και ταινιών μικρού μήκους μυθοπλασίας. Τέτοιου είδους παραγωγές έχει αναλάβει ήδη η εταιρεία Artcut, όπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο παραγωγός της Αλέξης Αναστασιάδης.

«Οι ταινίες μικρού μήκους χρηματοδοτούνται από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και από το μικροφίλμ της ΕΡΤ και πρόκειται να υλοποιηθούν εντός του 2021. Την ίδια περίοδο θα ολοκληρωθεί και η παραγωγή δύο ντοκιμαντέρ που χρηματοδοτούνται από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, όπως και οι ταινίες μικρού μήκους», υπογραμμίζει.

Τέλος, ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση γυρισμάτων τηλεοπτικών παιχνιδιών επιβίωσης αλλά και παιχνιδιών ριάλιτι σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας εκδηλώνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα από εταιρείες και παραγωγούς του εξωτερικού.

Τον περασμένο Οκτώβριο, μια μεγάλη παραγωγή τηλεπαιχνιδιού από γαλλικό κανάλι, πραγματοποίησε γυρίσματα στον Όλυμπο, τις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη. Πριν από λίγο καιρό υπήρξε επικοινωνία εταιρείας παραγωγής που δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη με εταιρεία από την Ουκρανία που έδειξε ενδιαφέρον για την υλοποίηση ενός τηλεπαιχνιδιού επιβίωσης στη βόρεια Ελλάδα, ενώ ένα ακόμη τηλεπαιχνίδι τύπου ριάλιτι γυρίστηκε το καλοκαίρι στη Χαλκιδική.

Σχολιάστε