My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας”

Με κύριο θέμα την ενημέρωση για την εγκατάσταση και λειτουργία εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα, στη θέση ΚΑΡΤΕΤΗΡ Γουμένισσας, η Ειρήνη Αγαθοπούλου είχε τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου συνάντηση με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, Αστέριο Τάτση. 

Όπως τονίζει η κ. Αγαθοπούλου, η συγκεκριμένη εγκατάσταση βρίσκει αντίθετη ολόκληρη την τοπική κοινωνία καθώς δημιουργεί ερωτήματα η εν κρυπτώ έναρξη των έργων υποδομής του εργοστασίου, αλλά και η γειτνίασή του με αγροκτήματα βιολογικής καλλιέργειας καθώς και με σπίτια του οικισμού της Γουμένισσας.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον συγκεκριμένο χώρο παρουσία του Προέδρου του ΤΟΕΒ Γουμένισσας Χρήστου Αγγελοστογιάννη και του συμβούλου της τοπικής κοινότητας Γουμένισσας Χρήστου Σέβη.

“Απ’ όλες τις πλευρές εκφράζεται η ανησυχία ενός τέτοιου έργου εντός του αγροκτήματος της Γουμένισσας καθώς οι συνέπειες της υποβάθμισης της περιοχής θα είναι μη αναστρέψιμες και σε βάρος ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας”, υπογραμμίζει η κ. Αγαθοπούλου, η οποία δεσμεύτηκε για την διερεύνηση και την ανάδειξη του συγκεκριμένου θέματος μέσω των διαδικασιών του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Παράλληλα, εξέφρασε την ανησυχία της για τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για ολόκληρο τον Ν. Κιλκίς “καθώς τείνει να μετατρέψει την ευρύτερη περιοχή σε μια απέραντη υποβαθμισμένη ζώνη και τους κατοίκους σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας.”

Σχολιάστε