My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία;

* Μια ακόμα ιστορία νεοΕΟΔΥακής τρέλας!

Επτά νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοινώθηκαν σήμερα Τρίτη από τον ΕΟΔΥ για το νομό Κιλκίς, αλλά είναι του τελευταίου 24ώρου ή μήπως πάλι …αναδρομικά;

Και το λέμε επειδή σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, υπήρξε αναστάτωση το βράδυ της Δευτέρας (1/2) στην Ευρυτανία όταν ανακάλυψαν ότι έχουν χρεωθεί εφτά κρούσματα στην περιοχή τους και ενώ νωρίτερα ο χάρτης του ΕΟΔΥ έδειχνε «μηδέν».

Το περίεργο ήταν ότι το χωριό που παρουσίαζε αυτό το επιδημιολογικό φορτίο, λεγόταν «Εύζωνοι». Μετά την αρχική σαστιμάρα, συνειδητοποίησαν ότι τέτοιο χωριό δεν υπάρχει όχι μόνο στην Ευρυτανία, αλλά ούτε σε ολόκληρη την Περιφέρεια Στερεάς και επρόκειτο προφανώς για λάθος. Σύμφωνα με πληροφορίες και την προηγούμενη (31/1) είχε «χρεωθεί» ένα κρούσμα στους Ευζώνους… Ευρυτανίας!

Μήπως, λοιπόν, τα 7 κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα για το νομό μας είναι αυτά που χρεώθηκαν χθες στους ανύπαρκτους Ευζώνους Ευρυτανίας και που θα έπρεπε να χρεωθούν στους …μόνους υπαρκτούς Ευζώνους, δηλαδή στους δικούς μας;

Θυμίζουμε ότι για χθες Δευτέρα και προχθές Κυριακή δεν ανακοινώθηκε ούτε ένα κρούσμα στο νομό Κιλκίς.

Κλείνοντας το παρόν δημοσίευμα νεοΕΟΔΥακής τρέλας, παραθέτουμε το χιουμοριστικό απόσπασμα από το σχετικό ρεπορτάζ του LamiaReport:

Πριν από 50 και πλέον χρόνια (17/4/67) μια ταινία του Αλέκου Σακελλάριου και του Γιάννη Δαλιανίδη σε σκηνοθεσία του τελευταίου, έβγαινε από τη Φίνος Φιλμ στις κινηματογραφικές αίθουσες, γράφοντας ιστορία με μερικές από τις ατάκες των αξέχαστων Κώστα Βουτσά και Διονύση Παπαγιαννόπουλου.

Ήταν η ταινία «Γαμπρός από το Λονδίνο» με τον Παπαγιαννόπουλο να απαντά στο ερώτημα «έχει η Αγγλία, Καλαμάτα;» του «γιού του» Μπάμπη Ιωαννίδη.

Τη συγκεκριμένη ταινία μας θύμισε η «τελευταία περιπέτεια» των ανθρώπων του ΕΟΔΥ που ασχολούνται με το γεωγραφικό προσδιορισμό των νέων κρουσμάτων και την κατάρτιση των χαρτών.

Με το ερώτημα , φυσικά, αν «έχει η Ευρυτανία… Ευζώνους»;

Σχολιάστε