My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Κι η Κ. Μακεδονία “Στο Κόκκινο”

sto-kokkinoΔική του συχνότητα στη Θεσσαλονίκη αποκτάει από την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, ο ραδιοφωνικός σταθμός του ΣΥΡΙΖΑ “Στο Κόκκινο”, καλύπτοντας σε εμβέλεια ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία, και επομένως και το νομό Κιλκίς.

Το ενημερωτικό πρόγραμμα του ραδιοσταθμού από τα στούντιο της Αθήνας θα βγει στους 93,4 της συμπρωτεύουσας περίπου στις 6 το απόγευμα, σήμερα Κυριακή 17 Νοεμβρίου, προκειμένου να μεταδοθούν ζωντανά οι εξελίξεις από την πορεία του Πολυτεχνείου. Το σήμα του σταθμού θα βγαίνει κανονικά από αύριο Δευτέρα, από το πάρκο κεραιών του Χορτιάτη,

Το πρόγραμμα θα βασίζεται κατ’ αρχήν σε δοκιμαστική αναμετάδοση του προγράμματος από τους ραδιοθαλάμους της Αθήνας. Ωστόσο, μέσα στους επόμενους 4 μήνες ο ραδιοφωνικός σταθμός θα αποκτήσει εγκαταστάσεις στη συμπρωτεύουσα και δικό του δημοσιογραφικό δυναμικό, που θα παράγει τοπικό ενημερωτικό πρόγραμμα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στον άερα γνώριμα ονόματα από το παρελθόν της ραδιοφωνικής ενημέρωσης της πόλης. Παράλληλα ξεκινάει καμπάνια προώθησης για την προσέγγιση του ακροατηρίου. Οι υπεύθυνοί του ευελπιστούν ότι το νέο μέσο θα αποτελέσει μια εναλλακτική φωνή για την ενημέρωση και τον πολιτισμό στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης.

Ήδη, χθες Σάββατο έγιναν οι πρώτες ολιγόλεπτες δοκιμές αναμετάδοσης. Ο ραδιοσταθμός “στο Κόκκινο”, μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, αναλαμβάνει τη hard rock συχνότητα του “pRocka”, που είχε γίνει γνωστή την προηγούμενη δεκαετία με την έντεχνη μουσική ως “Μύθος στα FM”. Μετά την εξέλιξη αυτή, αυξάνονται οι ενημερωτικές συχνότητες της πόλης, που είχαν μειωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετά το κλείσιμο των συχνοτήτων της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και τις περικοπές στους τοπικούς ενημερωτικούς σταθμούς.

radiofono.gr

Σχολιάστε