My Twitter Feed

23 Δεκεμβρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η πλατεία επέστρεψε στο δήμο -

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου, 2022

Τεχνοφόρμ: Επένδυση 75,6 εκ. ευρώ -

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου, 2022

Φραγγίδης: Προεκλογικό το market pass -

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου, 2022

Πίστωση για καταφύγιο αδέσποτων -

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου, 2022

ΓΝΚ: Πρόεδρος ο Πασχ. Μασούρας -

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου, 2022

Στην Αθήνα για θέματα της Παιονίας -

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου, 2022

ΑΝΚΙ: Προγράμματα για ανέργους -

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου, 2022

Για νέους αγρότες και δυνατότητες -

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου, 2022

Η πλατεία επέστρεψε στο δήμο

Η πλατεία 28ης Οκτωβρίου  (ΑΝΩ ΣΟΑ)  επέστρεψε στους κατοίκους του Πολυκάστρου.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου, ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης και ο διευθυντής του ΤΕΘΑ αντιστράτηγος Αντώνης Κoνδύλης υπέγραψαν στο γραφείο της συμβολαιογράφου Ελένης Χαμουρούδη την εξαγορά της πλατείας 28ης Οκτωβρίου, ιδιοκτησίας του ΤΕΘΑ,  από τον δήμο έναντι του ποσού των 21.000 ευρώ.

Έτσι, ένα θέμα που απασχόλησε για πολλά χρόνια την  κοινωνία του Πολυκάστρου λύθηκε με τον καλύτερο τρόπο.  Σύμφωνα με τον δήμο, το έργο  ανάπλασης της πλατείας  θα ξεκινήσει  άμεσα, καθότι  από την δημοπράτηση του έργου έχει προκύψει ανάδοχος.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της μεταβίβασης, ο κ. Σιωνίδης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η σημερινή μέρα είναι ημέρα δικαίωσης. Με συντονισμένη και συστηματική προσπάθεια ολοκληρώσαμε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να εξαγοράσουμε την πλατεία, εντάξαμε την ανάπλαση της στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου, δημοπρατήσαμε το έργο, ολοκληρώσαμε τον προσυμβατικό έλεγχο και είμαστε έτοιμοι για την σύμβαση και εγκατάσταση του αναδόχου  ώστε η νέα πλατεία να παραδοθεί για χρήση στους κατοίκους το καλοκαίρι του 2023.  Στην πορεία αυτή αντιμετωπίσαμε αρνητισμό και  ενέργειες υπονόμευσης  που καθυστέρησαν την κατασκευή του έργου αλλά δεν μας αποθάρρυναν».

Σχολιάστε