My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη ΚΚΕ στην “Καρίνα”

Την Τρίτη 2 Ιούνη αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής το βουλευτή του κόμματος, Σάκη Βαρδαλή, επισκέφτηκε τους εργαζόμενους του εργοστασίου ΚΑΡΙΝΑ στη Ν.Σάντα του Κιλκίς.

karina1Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε έπειτα από τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του ΚΚΕ και μπροστά στο γεγονός ότι τα προβλήματα των εργαζομένων του εργοστασίου συνεχίζονται.

“Από τη μία η εργοδοσία συνεχίζει να μην καταβάλει τα δεδουλευμένα μηνών, ενώ προσπαθεί να καταφύγει στον πτωχευτικό κώδικα, με ανοιχτό το ενδεχόμενο τελικά οι εργαζόμενοι να μην πάρουν ούτε ευρώ. Από την άλλη η κυβέρνηση δε λέει κουβέντα για το συγκεκριμένο πρόβλημα, μιας και ακόμα δεν έχει απαντήσει στις σχετικές δύο ερωτήσεις που κατέθεσε το ΚΚΕ στη βουλή”, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Ο κ. Βαρδαλής, αφού ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις και τις σκέψεις των εργαζομένων για τα επόμενα βήματά τους, τόνισε ότι το ΚΚΕ συμπαραστέκεται στον αγώνα τους και ότι θα παλέψει στην κατεύθυνση να πληρωθούν όλα τα δεδουλευμένα των εργατών και  να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας τους.

karina2Τόνισε, ταυτόχρονα, ότι “η οριστική λύση για τους εργαζόμενους βρίσκεται στην οικοδόμηση μιας άλλης κοινωνίας, όπου η οικονομία θα σχεδιάζεται κεντρικά με κριτήριο την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών, με το λαό ιδιοκτήτη των μέσων παραγωγής και του πλούτου που παράγεται”.

Σημείωσε, επίσης, ότι “οι εργαζόμενοι στην ΚΑΡΙΝΑ έχουν αποκτήσει πολύτιμη πείρα, ώστε να βγάλουν συμπεράσματα και να μην μπουν σε διλήμματα που είναι ξένα προς τα συμφέροντά τους”. Πρόσθεσε δε, ότι “δεν μπορεί οι εργαζόμενοι να συνεχίσουν τις θυσίες στη λογική της μείωσης του χρέους (που δεν είναι δικό τους), της υπογραφής συμφωνίας (που δεν θα είναι σε όφελός τους), της ανάπτυξης (που θα είναι μόνο για το κεφάλαιο) κ.τ.λ., αλλά ότι πρέπει να χαράξουν το δικό τους αυτοτελή δρόμο, με σημαία τα δικά τους συμφέροντα”.

Σχολιάστε