My Twitter Feed

15 Απριλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΥπΑΑΤ: Ενίσχυση των Νέων Αγροτών -

Τετάρτη, 13 Απριλίου, 2022

Πρόταση για καταφύγιο αδέσποτων -

Τετάρτη, 13 Απριλίου, 2022

Ζητά τη παραίτηση του Γ. Ανδρίτσου -

Τετάρτη, 13 Απριλίου, 2022

Ομάδες συνεργασίας για Δοϊράνη -

Τρίτη, 12 Απριλίου, 2022

Μείωση κρουσμάτων στο Ν. Κιλκίς -

Κυριακή, 10 Απριλίου, 2022

Φάρμα Κουκάκη και στη Ν. Κορέα -

Σάββατο, 9 Απριλίου, 2022

Μεγάλη αύξηση, φτηνά σπίτια! -

Σάββατο, 9 Απριλίου, 2022

“Επάρκεια δείχνει η καταγραφή” -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Εκπαίδευση υπαλλήλων στο ERASMUS+

Στο διάστημα 29 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2022, συμμετείχαν σε εκπαιδευτική κινητικότητα στην Ιταλία, 12 υπάλληλοι και προϊστάμενοι από μια ελληνική κοινοπραξία τριών δήμων, με επικεφαλής το Δήμο Παιονίας.

Η εκπαιδευτική κινητικότητα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ με τίτλο έργου «Διευρωπαϊκή Κινητικότητα Στελεχών Δήμων για Απόκτηση Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων ώστε να Ανταποκρίνονται στις Αυξημένες Απαιτήσεις Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσιών».

Η εθνική κοινοπραξία των Δήμων συγκροτήθηκε το 2019, με πρωτοβουλία του Δήμου Παιονίας. Πέρα από το Δήμο Παιονίας (επικεφαλής και συντονιστής του έργου), η κοινοπραξία απαρτίζεται από το Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και το Δήμο Ηλιούπολης.

Πρωταρχικός στόχος της εθνικής κοινοπραξίας είναι να γνωρίσει και υιοθετήσει το προσωπικό των δήμων καλές πρακτικές που εφαρμόζονται στο εξωτερικό αλλά και να τις μεταφέρει σε συναδέλφους αντίστοιχων τμημάτων, με απώτερο σκοπό την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες.

Το Δεκέμβρη του 2021, πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκπαιδευτική κινητικότητα προσωπικού της κοινοπραξίας στην Πορτογαλία, όπου εκπαιδεύτηκε προσωπικό της κοινοπραξίας (12 άτομα) σε θέματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και διοίκησης.

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εκπαιδευτική κινητικότητα στο Τορίνο της Ιταλίας όπου εκπαιδεύτηκαν άλλοι 12 δώδεκα δημοτικοί υπάλληλοι και προϊστάμενοι της κοινοπραξίας. Στη συγκεκριμένη κινητικότητα έμφαση δόθηκε σε θέματα που αφορούν στην οργάνωση και διοίκηση υπηρεσιών των Δήμων, στην τουριστική προβολή και πολιτιστική κληρονομιά καθώς και στη διαχείριση Ευρωπαϊκών πόρων και προγραμμάτων.

Σχολιάστε