My Twitter Feed

12 Απριλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ομάδες συνεργασίας για Δοϊράνη -

Τρίτη, 12 Απριλίου, 2022

Μείωση κρουσμάτων στο Ν. Κιλκίς -

Κυριακή, 10 Απριλίου, 2022

Φάρμα Κουκάκη και στη Ν. Κορέα -

Σάββατο, 9 Απριλίου, 2022

Μεγάλη αύξηση, φτηνά σπίτια! -

Σάββατο, 9 Απριλίου, 2022

“Επάρκεια δείχνει η καταγραφή” -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Δωρεάν τεστ σε όλο το νομό μας -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Ξεκίνημα για Φ.Α. σε Πολύκαστρο -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Ενίσχυση των εκτάκτων μέτρων -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Ομάδες συνεργασίας για Δοϊράνη

Oμάδες συνεργασίας για επεξεργασία προτάσεων αξιοποίησης της Λίμνης Δοϊράνης και για εκδήλωση δράσεων που θα ωφελήσουν το περιβαλλοντικό, κοινωνικό και οικονομικό οικοσύστημα της περιοχής της λίμνης, συγκροτήθηκαν σε Θεματικό Εργαστήριο.

Ο λόγος, για Εργαστήριο που διοργανώθηκε στο Κιλκίς από την Αντιπεριφέρεια σε συνεργασία με την Αυτοτελή Διεύθυνση Υποστήριξης Kαινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας.

Σε παρέμβασή του στο Εργαστήριο, ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης τόνισε ότι “προτεραιότητά μας είναι η αποτελεσματική προστασία και ανάδειξη του πολύτιμου οικοσυστήματος της Δοϊράνης”, προσθέτοντας ότι πρόσφατα η Περιφέρεια παρέδωσε προς χρήση “το σημαντικό έργο αναβάθμισης και ανάπλασης της ευρύτερης περιοχής της λίμνης Δοϊράνης που ανήκει στις προστατευόμενες περιοχές Natura 2000 και αποτελεί ανεκτίμητης αξίας υγρότοπο, με ευαίσθητο περιβαλλοντικό χαρακτήρα”..

Το 1ο Θεματικό Εργαστήριο με τίτλο “Προσομοίωση δράσεων ΔΟΙΡΑΝΗ 2022-2040”, υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου Plan D.oiran- Ολοκληρωμένο σύστημα αειφορικής διαχείρισης Οικοσυστήματος Λίμνης Δοϊράνης.

Σχολιάστε