My Twitter Feed

8 Απριλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ενίσχυση των εκτάκτων μέτρων -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Νέα μηχαν΄΄ηματα στο Δήμο Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Στο επίκεντρο τα μικρολαχανικά -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Σύσκεψη για τις πυρκαγιές -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

ΚΚΕ: Η επίσκεψη Στολτίδη σε Κιλκίς -

Πέμπτη, 7 Απριλίου, 2022

Πορεία ενάντια στην ακρίβεια -

Πέμπτη, 7 Απριλίου, 2022

Αποχή και δικηγόρων του Κιλκίς -

Τετάρτη, 6 Απριλίου, 2022

Τι λέει η ΕΠΣΚ για τον επίμαχο αγώνα -

Τετάρτη, 6 Απριλίου, 2022

Ενίσχυση των εκτάκτων μέτρων

Ζήτησε από την ΕΕ ο Γ. Γεωργαντάς.

Την ανάγκη ενίσχυσης των εκτάκτων μέτρων για τη στήριξη της αγροτικής παραγωγής, επισήμανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς, σε παρέμβασή του στο Συμβούλιο υπουργών Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ που γίνεται στο Λουξεμβούργο.

Ανακοινώσεις μέτρων στήριξης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των ανατιμήσεων στους πολίτες, Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022. Οι ανακοινώσεις έγιναν από τους Υπουργούς

Ο κ. Γεωργαντάς κάλεσε την Επιτροπή να υιοθετήσει το κοινό έγγραφο 13 κρατών μελών, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, και να συμπεριλάβει ένα πρόσθετο έκτακτο μέτρο με τη χρήση ενός ποσοστού των ευρωπαϊκών πόρων, όπως είχε χρησιμοποιηθεί αντίστοιχα κατά την πανδημία Covid.

Όπως τόνισε ο κ. Γεωργαντάς, “αυτό το μέτρο μπορεί να λειτουργήσει ως συμπληρωματικό εργαλείο στις κρατικές ενισχύσεις, οι δυνατότητες των οποίων είναι περιορισμένες σε πολλά κράτη μέλη μετά από διετή εθνική στήριξη της οικονομίας μας λόγω πανδημίας».

Αναφερόμενος στη δυνατότητα που δίνει η Επιτροπή για αυξημένη εθνική συμμετοχή σε μέτρα στήριξης για μετριασμό της κρίσης, επισήμανε ότι οι διαφορετικές δυνατότητες που υπάρχουν ανάμεσα στα κράτη μέλη για κρατικές ενισχύσεις ενδέχεται να εντείνουν τις ανισότητες μεταξύ των χωρών μελών και να στρεβλώσουν τον υγιή ανταγωνισμό.

Σχολιάστε