My Twitter Feed

9 Απριλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Επάρκεια δείχνει η καταγραφή” -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Δωρεάν τεστ σε όλο το νομό μας -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Ξεκίνημα για Φ.Α. σε Πολύκαστρο -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Ενίσχυση των εκτάκτων μέτρων -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Νέα μηχανήματα στο Δήμο Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Στο επίκεντρο τα μικρολαχανικά -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Σύσκεψεις για τις πυρκαγιές -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

ΚΚΕ: Η επίσκεψη Στολτίδη σε Κιλκίς -

Πέμπτη, 7 Απριλίου, 2022

Νέα μηχανήματα στο Δήμο Κιλκίς

Συνεχίζεται τμηματικά η παράδοση των νέων μηχανημάτων έργου και υπηρεσιακών οχημάτων στο Δήμο Κιλκίς από το πρόγραμμα ‘’Φιλόδημος ΙΙ’’.

Στο αμαξοστάσιο του Δήμου Κιλκίς, μαζί με τα έντεκα υπηρεσιακά οχήματα που πήραν θέση μάχης, φιλοξενούνται ένας φορτοεκσκαφέας (JCB) ένα αναρροφητικό σάρωθρο και ένα λεωφορείο για ΑμεΑ το οποίο και θα χρησιμοποιηθεί από τις υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής.

Ως προς τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά:

– ο καινούριος φορτοεκσκαφέας φέρει εργοστασιακά τοποθετημένη ανεξάρτητη υδραυλική εγκατάσταση για άμεση λειτουργία εξαρτημάτων (υδραυλική βραχόσφυρα, αρίδα διάνοιξης οπών, καταστροφέα κλαδιών, δονητική πλάκα, αποξέστη ασφάλτου (φρέζα), δίσκο κοπής ασφάλτου κλπ). Το σύστημα φόρτωσης είναι εξοπλισμένο με υδρομηχανικό σύστημα, με μηχανισμό αυτόματης επαναφοράς του κάδου σε θέση εκσκαφής μετά την ανατροπή καθώς και με σύστημα πλεύσης.

-το σάρωθρο, σύγχρονης επίσης σχεδίασης, για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις και τις ιδιομορφίες που παρουσιάζει η σάρωση δημοτικών οδών, με ιδιαίτερη κυκλοφοριακή φόρτιση και μεγάλο όγκο απορριμμάτων σε στενούς χώρους όπως πεζόδρομους, πλατείες, στενούς δρόμους, διαθέτει στο βασικό του εξοπλισμό τετραδιεύθυνση για τη σάρωση, κάμερες επόπτευσης, φωτισμό τύπου Led, σύστημα ελέγχου και βλαβών.

– το λεωφορείο για τα ΑμεΑ έχει την δυνατότητα μεταφοράς έξι καθήμενων, ενός συνοδού, ενός οδηγού και δύο ατόμων ΑμεΑ με τα αμαξίδιά τους. Διαθέτει μηχανισμό ανόδου – καθόδου των αμαξιδίων, αυτόματης λειτουργίας, με την απαιτούμενη ρύθμιση ανύψωσης.

Τα καινούρια μηχανήματα έργου επιθεώρησε ο dήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης μαζί με τον αρμόδιο aντιδήμαρχο Αλέξανδρο Σημαιοφορίδη, και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Σχολιάστε