My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΕΕΕΚ Κιλκίς: Σε φεστιβάλ ρομποτικής

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς συμμετείχε με μία ομάδα μαθητών η οποία συνοδεύονταν από την εκπαιδευτικό Πληροφορικής κα Αγαθή Γκούμα, την Ψυχολόγο κα Ηρώ Δρακοπούλου και τη Διευθύντρια κα Ελένη Τεχλικίδου, στο 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής που διοργάνωσε το Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η ομάδα μαθητών έλαβε μέρος στο εκθεσιακό μέρος της διοργάνωσης με τίτλο «LΕΕΕΚarontas οι Μαθητές – Ανθίζουμε τις Δεξιότητες», παρουσιάζοντας το έργο της «FLOWER». Το έργο προήλθε ως έμπνευση από τις ομοιότητες που υπάρχουν μεταξύ του ανθρώπου και των λουλουδιών, τα οποία χρειάζονται φροντίδα και αγάπη για να μεγαλώσουν και να αναπτυχθούν.

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος σχολεία από όλη την επικράτεια, όπως από το Διδυμότειχο, την Ορεστιάδα, τα Γρεβενά, τις Σέρρες και άλλες περιοχές. Την έναρξη της διοργάνωσης χαιρέτισαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κος Π. Ανανιάδης και ο Δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών κ. Σ. Δανιηλίδης.

Το σχολείο μας βραβεύτηκε από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης κο Π. Ανανιάδη, για την παρουσία και το έργο του στην εκδήλωση, καθώς ήταν το μοναδικό σχολείο που εκπροσώπησε το Νομό Κιλκίς και ένα από τα δύο Ε.Ε.Ε.ΕΚ που έλαβαν μέρος.

Συγχαίρουμε τη Διευθύντρια του Πειραματικού Σχολείου κα Ελένη Μούζουρα, τους εκπαιδευτικούς και όλους τους συνεργάτες της, για τη θερμή φιλοξενία και την αμέριστη υποστήριξη, στην άρτια και εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση.

Ευχαριστήρια 

Η διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ ΚΙΛΚΙΣ, ευχαριστούν θερμά,

-την διοίκηση και το προσωπικό της πρότυπης μονάδας τυποποίησης και κονσερβοποιίας Dimitra (ΠΑΡΠΑΡΑΣ Α.Ε.), για τη θερμή φιλοξενία, την ενημέρωση για την επικείμενη συνεργασία και την ευγενική χορηγία ποσότητας επιτραπέζιας ελιάς, η οποία θα χρησιμοποιηθεί στα πλαίσια υλοποίησης του εκπαιδευτικού προγράμματος «Εικονικής Επιχείρησης» του σχολείου.

-την προσφορά αρτοποιημάτων στους μαθητές/τριες του σχολείου μας.

-τον ιδιοκτήτη του καταστήματος «Βάζα» στη Θεσσαλονίκη για τη σύμπραξή και υποστήριξή του στο πρόγραμμα «Εικονικής Επιχείρησης» που υλοποιείται στο σχολείο μας την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Σχολιάστε