My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Δεν ζήτησα θέση σε ψηφοδέλτια”

Μια πολιτική ομιλία χωρίς προεκλογικό ή προσωπικό χαρακτήρα εκφώνησε χθες Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, ο ανεξάρτητος βουλευτής Θόδωρος Παραστατίδης.

parastatidisΕνώπιον 150 περίπου Κιλκισιωτών, ο βουλευτής που βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο των εξελίξεων ένεκα της γνωστής κοινής δήλωσής του με τον Οδ. Βουδούρη, έκανε μια αναλυτική προσέγγιση της κρίσης και των αιτιών της, ασκώντας αυστηρή κριτική στις πολιτικές που εφάρμοσαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις με εντολές των δανειστών, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

“Το μνημόνιο όχι μόνο δεν ήταν η λύση αλλά έφερε και την καταστροφή της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού μας. Το γεγονός αναγνωρίζουν πλέον κι οι ίδιοι οι δανειστές μας, για την εξυπηρέτηση των οποίων έγινε η δανειακή σύμβαση κι όχι για την σωτηρία της χώρας, όπως προπαγανδίζει η κυβέρνηση”, είπε ο κ. Παραστατίδης.

Αναφορά στις επικείμενες εκλογές και στη πιθανότητα δικής συμμετοχής σ` αυτές, έκανε απαντώντας σε σχετική ερώτηση και τονίζοντας ότι οι εκλογές είναι απαραίτητες προκειμένου να τερματιστούν οι μνημονιακές πολιτικές.

Όσο για τη πιθανή υποψηφιότητα του ίδιου επανέλαβε ότι δεν ζήτησε ποτέ θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. “Συνάντησα τον Αλ. Τσίπρα με τον οποίο μιλήσαμε πολιτικά κι όχι για ψηφοδέλτια”, είπε.

Τέλος, στη παρατήρηση ακροατή ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε ακάλυπτο τον βουλευτή” στην υπόθεση της “κοινής δήλωσης”, ο κ. Παραστατίδης είπε ότι ποτέ δεν ζήτησε στήριξη από κανέναν για προσωπικές του ενέργειες.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Κιλκίς Δ. Σισμανίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Π. Τονικίδης κι ο πρώην δήμαρχος Τ. Αμανατίδης.

Σχολιάστε