My Twitter Feed

5 Απριλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κατεβάζουν ρολά κι οι έμποροι -

Τρίτη, 5 Απριλίου, 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι εκλέχτηκαν σύνεδροι -

Τρίτη, 5 Απριλίου, 2022

Σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα -

Δευτέρα, 4 Απριλίου, 2022

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ για την απεργία -

Δευτέρα, 4 Απριλίου, 2022

Ποντιακός: Το στήσανε για να μας ρίξουνε! -

Κυριακή, 3 Απριλίου, 2022

Κι όμως, ο ιός είναι πάντα στα ύψη! -

Κυριακή, 3 Απριλίου, 2022

Αρχίζει η καταγραφή προϊόντων -

Κυριακή, 3 Απριλίου, 2022

Ο Γ. Ανδρίτσος για το “τι(ς) πταίει” -

Σάββατο, 2 Απριλίου, 2022

Γιορτή Δημοκρατίας το Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ

Σε ευχαριστήριο μήνυμά του για την εκλογή του ως σύνεδρος στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Παύλος Τονικίδης αναφέρει τα εξής:

“Ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ σε όλο το νομό Κιλκίς που συμμετείχαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην διαδικασία εκλογής συνέδρων ενόψει του 3ου Συνεδρίου του κόμματος.

Επίσης ευχαριστώ ιδιαίτερα όλες τις συντρόφισσες και τους συντρόφους της Οργάνωσης Μελών Κιλκίς για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν εκπρόσωπο τους στο 3ο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 14-17 Απριλίου στην Αθήνα.

Οι προοδευτικοί πολίτες της χώρας προσδοκούν στη διεξαγωγή ενός συνεδρίου τομών για τα ελληνικά και τα ευρωπαϊκά δεδομένα στο οποίο θα μπουν ισχυρές βάσεις για μία νέα σχέση με τη κοινωνία και τους πολίτες στον πυρήνα όλων των αποφάσεων μας.

Θέλουμε και μπορούμε να συμμετέχουμε όλοι μαζί για ένα κόμμα εξωστρεφές, ελκυστικό και ικανό να εμπνεύσει τους πολίτες με τις προγραμματικές θέσεις του και τις προτάσεις του που να απαντούν στα καθημερινά προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας.

Επιδιώκουμε να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στις επερχόμενες εκλογές στη μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προκειμένου να κρατήσουμε όρθια τη κοινωνία σε μία περίοδο μεγάλης κρίσης με τη καταστροφική πολιτική των νεοφιλελεύθερων πολιτικών.

Το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αποτελέσει μία γιορτή της Δημοκρατίας που ενδιαφέρει και αφορά όλους τους προοδευτικούς πολίτες.”

Σχολιάστε