My Twitter Feed

3 Απριλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ποντιακός: Το στήσανε για να μας ρίξουνε! -

Κυριακή, 3 Απριλίου, 2022

Κι όμως, ο ιός είναι πάντα στα ύψη! -

Κυριακή, 3 Απριλίου, 2022

Αρχίζει η καταγραφή προϊόντων -

Κυριακή, 3 Απριλίου, 2022

Ο Γ. Ανδρίτσος για το “τι(ς) πταίει” -

Σάββατο, 2 Απριλίου, 2022

Κοντά στα άλλα και …γρίπη πτηνών! -

Σάββατο, 2 Απριλίου, 2022

ΚΚΕ: Καλώς ήλθε το δολάριο! -

Παρασκευή, 1 Απριλίου, 2022

ΚΚΕ: Επίσκεψη Στολτίδη σε Κιλκίς -

Πέμπτη, 31 Μαρτίου, 2022

Σύσκεψη για τρόφιμα – αγορά -

Πέμπτη, 31 Μαρτίου, 2022

Ποντιακός: Το στήσανε για να μας ρίξουνε!

(Βίντεο) Όπως καταγγέλλει ο Ποντιακός Νέας Σάντας, το ποδοσφαιρικό ματς μεταξύ του Αστέρα Μεγάλης Βρύσης και του Ηρακλή Αργυρούπολης εξελίχτηκε σε φιάσκο στα τελευταία του λεπτά, με τους γηπεδούχους να το αντιμετωπίζουν με χαλαρή διάθεση και να δίνουν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να σκοράρουν, παίρνοντας μία νίκη που τους επέτρεψε να παραμείνουν στην Α1 ΕΠΣ Κιλκίς.

Η παραμονή του Ηρακλή Αργυρούπολης είχε ως συνέπεια να αποχαιρετήσει την κατηγορία ο Ποντιακός Νέας Σάντας, που από την πλευρά του θέλησε να καταγγείλει τα όσα έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση, δημοσιεύοντας μάλιστα και video στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook για να ενισχύσει την ορθότητα των ισχυρισμών του.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Ποντιακού εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Τέλος κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣ Κιλκις. Σαν Ποντιακός Νέας Σάντας θελουμε ολόψυχα να συγχαρούμε το σωματείο του ΠΑΟΚ Κρηστώνης για την δίκαιη κατάκτηση της πρώτης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα. Ευχόμαστε τον ΠΑΟΚ ολόψυχα την επικράτηση στα μπαράζ ανόδου και ύστερα την επίτευξη του στόχου για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Η ομάδα μας ύστερα από την νίκη του Ηρακλή Αργυρούπολης έναντι του Αστέρα Μεγάλης Βρύσης (βλέπετε στο βίντεο), υποβιβάζεται στην Α’ κατηγορία. Να χαιρόμαστε όλοι μαζί το αξιοκρατικό και μη-αλλοιωμένο πρωτάθλημα του νόμου Κιλκίς. Συμβουλή προς κάθε παράγοντα : συνεχίστε να ξοδεύετε το υστέρημα σας για τα σωματεία, να αφιερώνετε χρόνο από τις δουλειές σας και να χάνετε στιγμές από τις οικογένειες σας και τα παιδιά σας γι’ αυτό το συνονθύλευμα που ονομάζεται ‘’Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο νομού Κιλκίς”.

Θα πέσω αλλά θα πέσω με παντελόνια, το κεφάλι ψηλά και την συνείδηση μου καθαρή.

Συγχαρητήρια σε όλους ! Σας σιχαθήκαμε.

Με αγάπη και φιλικούς χαιρετισμούς,

Ιστορικός ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΝΕΑΣ ΣΑΝΤΑΣ (που δεν θα φτάσετε ποτέ)”.

Δείτε το βίντεο

Σχολιάστε