My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Βοηθούν κι οι μαθητές Πολυγύρου

Την περασμένη Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, το 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, σε συνεργασία με τους υπάλληλους του ΙΚΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ και πολίτες της πόλης, παρείχε για δεύτερη φορά ανθρωπιστική βοήθεια στον καταυλισμό προσφύγων της Ειδομένης Κιλκίς.

eidomeni-prosfygesΗ ομάδα παρείχε 2000 ατομικές μερίδες αρτοσκευασμάτων ποσότητες εμφιαλωμένου νερού, ποσότητες ιατροφαρμακευτικού υλικού και ρουχισμού, καθώς και αρκετά βρεφικά είδη και παιχνίδια.

Κατά την παραμονή τους στον καταυλισμό τα μέλη της ομάδας πρόσφεραν την βοήθεια τους στην διανομή των αγαθών και στην υποστήριξη της λειτουργίας του καταυλισμού μαζί με άλλους εθελοντές.

Η προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων και ρούχων από το 3 το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ είναι αξιοθαύμαστη καθώς οι μικροί μαθητές με τις οικογένειες τους και τους δάσκαλους τους συγκέντρωσαν σχεδόν ένα αυτοκίνητο προμηθειών, για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας. Η ΛΕΣΧΗ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

Η Λέσχης του σχολείου υπενθυμίζει τις τεράστιες ανάγκες σε τρόφιμα άμεσης κατανάλωσης (όχι προς επεξεργασία) και σε πανωφόρια χειμωνιάτικα, κάλτσες, παπούτσια, σκούφια – καπέλα, καθώς ο αριθμός των διερχόμενων από την Ειδομένη προσφύγων έχει διπλασιαστεί.

Η ΛΕΣΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΔΗ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ.

Σχολιάστε