My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Αιμοδοσία από ΕΕΣ στο Κιλκίς

Δράσεις αιμοδοσίας σε εννέα  περιοχές της χώρας, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η πόλη του Κιλκίς, με διοργανωτή το τοπικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Στο πλαίσιο αυτής της εκστρατείας θα διοργανωθούν σε διάστημα δύο μηνών.

ees-kilkisΕκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για την αιμοδοσία με τίτλο «Σώζουμε ζωές, θα πραγματοποιήσει ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων  Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α) και την υποστήριξη της εταιρείας «GROUPΑMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ».

Σε ανακοίνωση του ΕΕΣ Κιλκίς αναφέρονται και τα εξής:

«Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς αποτελεί πλέον σημαντικό κομμάτι στη διάδοση του ιδεώδους της εθελοντικής αιμοδοσίας με τις πρωτοποριακές και επιτυχημένες αιμοδοσίες που διοργανώνει το τοπικό τμήμα καθώς και με τη συμμετοχή στην ετησία Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Αιμοδοτών της Π.Ο.Σ.Ε.Α υποδέχωντας και φιλοξενώντας στη πόλη μας τη ΄΄Φλόγα Αγάπης΄΄.

Ο εκπρόσωπος της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων  Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α) κ.Ζώτος Θεολόγος σε συνεργασία με την πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς κ.Φραγγίδου Αικατερίνη έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με τους αρμόδιους φορείς και η προγραμματισμένη αιμοδοσία για την διεξαγωγή του δοκιμαντέρ ορίστηκε για τις 2 Δεκεμβρίου 2015 με μια πολλά υποσχόμενη, πρωτοποριακή και εντυπωσιακή διοργάνωση.

Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερους από 300.000 εθελοντές αιμοδότες, ώστε να καλυφθούν οι 650.000 μονάδες αίματος που απαιτούνται κάθε χρόνο. Μόνο η εθελοντική προσφορά αίματος μπορεί να δώσει καθημερινή εισροή αίματος στις μονάδες αιμοδοσίας της χώρας, ώστε οι ασθενείς να καλύπτουν τις ανάγκες τους με ασφάλεια.

Σώζουμε ζωές. Είναι στο αίμα μας!»

Σχολιάστε