My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Χαρδαλιάς: Θα σας πω για το Κιλκίς

Νέα παρέμβαση για την παρατεινόμενη καραντίνα στο νομό μας, έκανε ο δήμαρχος Κιλκίς Δ. Κυριακίδης με χθεσινό (Δευτέρα) τηλεφώνημά του στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά.

Ο κ. Κυριακίδης ζήτησε ενημέρωση από τον κ. Χαρδαλιά για τα δεδομένα που υπαγορεύουν την συνέχιση της καραντίνας στην περιοχή, μιας και ο χαμηλός αριθμός των επίσημων καταγεγραμμένων κρουσμάτων δε δικαιολογεί την αυστηρότητα των επιβληθέντων μέτρων, σύμφωνα πάντοτε με τα στοιχεία που προκύπτουν από τις ημερήσιες ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ σε επίπεδο γεωγραφικής κατανομής ανά την επικράτεια.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, ο υφυπουργός δεσμεύθηκε να τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα, τις επόμενες ημέρες.

Ενημέρωση για το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας με τον κ. Χαρδαλιά έγινε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής αλλά και σε συνάντηση του κ. Κυριακίδη με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, στην οποία συμμετείχαν οι Παύλος Τονικιδης, Δημήτρης Τσαντάκης και Δημήτρης Αγαθόπουλος, ενώ οι αρχηγοί των άλλων δύο συνδυασμών, Αναστάσιος Καζαντζίδης και Ιωάννης Φαχουρίδης, ενημερώθηκαν τηλεφωνικά.

“Σεβόμενη απολύτως τους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας, η Δημοτική Αρχή αναμένει την επίσημη ανακοίνωση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων για τα ισχύοντα μέτρα έναντι του Covid -19 στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, επιθυμώντας να συμβάλλει με εξειδικευμένες προτάσεις στην καλύτερη αντιμετώπιση του ζητήματος”, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Σχολιάστε