My Twitter Feed

5 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Χάλκινο ο Χαμουρούδης στο Ζάγκρεμπ

κωστας χαμουρουδης 2 (2)Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Βετεράνων – Πετυχημένος ο επίλογος και της φετινής χρονιάς.

Με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο ολοκλήρωσε και για φέτος την αγωνιστική του χρονιά ο διεθνής βετεράνος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης, ο οποίος στο πρόσφατο Βαλκανικό πρωτάθλημα βετεράνων αθλητών στίβου που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στην πρωτεύουσα της Κροατίας  το Ζάγκρεμπ και συγκεκριμένα στο στο στάδιο ¨Μλαντοστ¨ από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον και στον ακοντισμό στην κατηγορία Μ 50 με βολή στα 44,94 μ.

Στους Βαλκανικούς ο Χαμουρούδης αγωνίστηκε ακόμη με επιτυχία στα 100 μ εμπόδια και στο άλμα σε μήκος κατακτώντας την 5η θέση και στα δύο αγωνίσματα με 21”45 στα εμπόδια και 4,98 μ στο μήκος, ενώ ήταν και μέλος της Ελληνικής ομάδας σκυταλοδρομίας 4Χ100 μ που πήρε την 4η θέση με 53”87.

Οι Βαλκανικοί αγώνες Βετεράνων Στίβου διεξήχθησαν με την συμμετοχή της Αλβανίας, τη Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Βουλγαρίας, Κροατίας, Μαυροβούνιο, Κοσσυφοπέδιο, πΓΔΜ, της Μολδαβίας, της Ρουμανίας, της Σλοβενίας, της Σερβίας, της Ελλάδας και της Τουρκίας και με συνολικά 750 αθλητές να παίρνουν μέρος στους αγώνες.

Μετά τους Βαλκανικούς, ο Κιλκισιώτης πρωταθλητής αγωνίστηκε στις 22 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη , όπου διαμένει πλέον μόνιμα, σε αγώνες που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βετεράνων αθλητών Αλεξανδρούπολης στη μνήμη των παλιών πρωταθλητών στίβου Φώτη Κοσμά, Δημήτριου Μπουλμπουτζή, Νίκου Αυτοσμίδη και Φώτη Κεχαγιόγλου.

Στους αγώνες της Αλεξανδρούπολης κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια στον Ακοντισμό με επίδοση 42,81 μ , τη σφαιροβολία (με σφαιρα 6κ) με 10,56 μ και στα 100 μ με χρόνο 13”46.

Το Τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς, συγχαίρει δημόσια τον Κώστα Χαμουρούδη,  που με τις  επιτυχίες του , το ήθος και την αθλητική του παιδεία τίμησε για ακόμη μια φορά τον Κιλκισώτικο αθλητισμό.

Σχολιάστε