My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή

Με δήλωσή του, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Φραγγίδης, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για τη μη πρόσκλησή του στην σημερινή επίσκεψη του υφυπουργού Ενικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, στην Κρηστώνη.

Επικαλούμενος την ιδιότητά του ως μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, ο κ. Φραγγίδης κάνει λόγο για απαράδεκτες ενέργειες που “χαρακτηρίζονται από στενή κομματική διαχείριση και στερούνται του πνεύματος της Εθνικής ομοψυχίας” και ζητά “οι Ένοπλες δυνάμεις να παραμένουν έξω και μακριά από πολιτικές και μικροκομματικές σκοπιμότητες”.

Η δήλωση του κ. Φραγγίδη έχει ως εξής:

“Με ιδιαίτερο προβληματισμό και αιφνιδιασμένος, πληροφορήθηκα σήμερα Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του νομού Κιλκίς ,την επίσκεψη του Υφυπουργού Ενικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή στην Κρηστώνη, όπου εδρεύει το Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης και που φιλοξενεί κάθε χρόνο εκατοντάδες εκπαιδευόμενους από διάφορες χώρες.

Ενέργειες όμως σαν αυτή, να επισκέπτεται ένας Υφυπουργός των Ενόπλων Δυνάμεων το νομό Κιλκίς, χωρίς να καλείται το μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Βουλευτής νομού Κιλκίς Φραγγίδης Γεώργιος είναι απαράδεκτες, χαρακτηρίζονται από στενή κομματική διαχείριση και στερούνται του πνεύματος της Εθνικής ομοψυχίας που απαιτείται τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο που διανύουμε .

Εκφράζω δημόσια τη δυσαρέσκειά μου, δηλώνοντας παράλληλα ότι οι Ένοπλες δυνάμεις της Χώρας έχουν την στήριξη και εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού, και αποτελούν θεματοφύλακα των κυριαρχικών δικαιωμάτων και της Εθνικής ακεραιότητας.

Επιβάλλεται οι Ένοπλες δυνάμεις να παραμένουν έξω και μακριά από πολιτικές και μικροκομματικές σκοπιμότητες.”

Σχολιάστε