My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, υποδέχθηκε σήμερα στο Κιλκίς τον ομόλογό του της Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, πραγματοποιώντας επίσκεψη στο Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ) στην Κρηστώνη, το οποίο είναι ένα από τα 14 αναγνωρισμένα από τον ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ κέντρα, υψηλής εκπαίδευσης και με άρτιες εγκαταστάσεις.

Οι δύο υφυπουργοί ενημερώθηκαν από τα στελέχη του Κέντρου για τις δραστηριότητες και συνολικά τη λειτουργία του, ενώ ο κ. Στεφανής παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον κ. Γεωργαντά, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασία των δύο υπουργείων.

Σε δήλωσή του, ο κ. Γεωργαντάς τονίζει ότι “το ΠΚΕΕΥΕ φιλοξενεί κάθε χρόνο 500 εκπαιδευόμενους από διάφορες χώρες και συνεισφέρει σημαντικά στην οικονομία του νομού μας, ενισχύοντας τους τομείς του τουρισμού και της εστίασης”. Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι “η επίσκεψη του Υφυπουργού Εθνικής Αμύνης είναι ενδεικτική της πρόθεσης της ηγεσίας του Υπουργείου για περαιτέρω ενίσχυση του Κέντρου και των δράσεων του”.

Σχολιάστε