My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Υποσχέσεις για δυο νέα σχολεία

Oι μελέτες κατασκευής δυο νέων σχολικών μονάδων στην πόλη του Κιλκίς, ενός δημοτικού σχολείου κι ενός νηπιαγωγείου, θα ξεκινήσουν άμεσα. Αυτήν την υπόσχεση έδωσε ο αντιπρόεδρος των « Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.»  του Υπουργείου Υποδομών, Ανδρέας Αθανασόπουλος, σύμφωνα με τον βουλευτή Κιλκίς, Γ. Γεωργαντά.

sismanidis-georgantasΟ κ. Αθανασόπουλος, που επισκέφθηκε το νομό Κιλκίς την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου για την προώθηση θεμάτων αρμοδιότητάς του, είχε συνεργασία με τον κ. Γεωργαντά, ο οποίος ζήτησε την επιτάχυνση των διαδικασιών κατασκευής των δυο σχολικών μονάδων σε οικόπεδο 10 στρεμμάτων στο  χώρο του πρώην ΚΕΓΕ που έχει παραχωρηθεί στο Δήμο Κιλκίς για το σκοπό αυτό.

Ο κ. Γεωργαντάς ενημέρωσε τον κ. Αθανασόπουλο  ότι θα παρακολουθεί από κοντά την πορεία υλοποίησης,  παρεμβαίνοντας όποτε παραστεί ανάγκη για την επιτάχυνση των διαδικασιών για την κατασκευή των  σχολικών μονάδων.

Ο κ. Αθανασόπουλος συνεργάστηκε για το θέμα και με τον δήμαρχο Κιλκίς, Δημ. Σισμανίδη, καθώς και με την αντιδήμαρχο Τεχνικών  Έργων, Ε. Αναστασιάδου, ενώ νωρίτερα είχε επισκεφτεί το Δήμο Παιονίας όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο, Χρ.Γκουντενούδη.

 

Σχολιάστε