My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Πόντιοι Χωρυγίου στο Γηροκομείο

γηροκομείοΤο Γηροκομείο Κιλκίς επισκέφθηκε ο Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος του Χωρυγίου για να  προσφέρει στους φιλοξενούμενούς του λίγη χαρά, ψυχαγωγία και  χειροποίητα εδέσματα, που τα ετοίμασαν με πολύ μεράκι οι γυναίκες του συλλόγου.

Ήταν  μια ακόμη εκδήλωση ψυχής κι ευαισθησίας, που εντάσσεται στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του συλλόγου. Ειδικά σε μια σκληρή εποχή, σαν η σημερινή, που  στέρεψε το γέλιο από τα πρόσωπα πολλών ανθρώπων,  λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος.

Μέσα από  τέτοιες,  μικρές  πράξεις, αναδεικνύεται η πολυμορφία του πολιτισμού μας. Όταν η αλληλεγγύη σπάει τα όρια της σκέψης και  μετουσιώνεται σε πράξη. Όταν ο πολιτισμός εκφράζεται καθημερινά και πολυδιάστατα.

Το χορευτικό συγκρότημα που επισκέφθηκε το γηροκομείο του Κιλκίς από πλευράς συλλόγου το συνόδεψε  ο πάντοτε δραστήριος πρόεδρός του , Παύλος Παπαδόπουλος. Με την ευκαιρία να πούμε πως την Κυριακή στις 22 του Δεκέμβρη έγινε η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, σε συνεργασία με το δημοτικό σχολείο του χωριού, όπου και μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά.

Σχολιάστε