My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πως θα βελτιωθεί το “Πανηγύρι”

Τα νέα εκθεσιακά περίπτερα κλέβουν τη παράσταση στη φετινή Εμποροπανήγυρη του Κιλκίς, με τον δήμαρχο Δ. Σισμανίδη να υπόσχεται στη τελετή εγκαινίων ότι θα αυξηθούν στην επόμενη διοργάνωση.

Κηρύσσοντας την έναρξη της Εμποροπανήγυρης, ο δήμαρχος Κιλκίς ανακοίνωσε ότι δημοπρατήθηκε το έργο υπογειοποίησης των καλωδίων και της τοποθέτησης νέων φωτιστικών ιστών σε ζώνη δύο χιλιομέτρων (οδοί Γ. Καπέτα, Μοσκώφ, Τσιρογιάννη, Επτανήσου, Φιλιππουπόλεως, Ανατολικής Ρωμυλίας, Αμπέλων) της Εμποροπανήγυρης.

Το έργο θα προχωρήσει παράλληλα με τις εργασίες υπογειοποίησης του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ και τις εργασίες αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑΚ ώστε να αποφευχθούν οι συνήθεις επιβαρύνσεις (απανωτές εκσκαφές και τεχνικές εργασίες).

Τα έσοδα της διοργάνωσης που τα τελευταία χρόνια, σημειώνουν μια αξιοπρόσεκτη άνοδο επιστρέφονται στους εκθέτες και στους δημότες του Κιλκίς ως ανταποδοτικά οφέλη συμπλήρωσε ο κ. Σισμανίδης ενώ ευχαρίστησε τους εμπόρους και επαγγελματίες για τη σταθερή προτίμηση που δείχνουν στην Εμποροπανήγυρη, η οποία πιστοποιείται από την αύξηση του αριθμού των εκθετών που προσέρχονται από κάθε γωνιά της χώρας, αλλά και τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους που πλαισιώνουν με ενδιαφέρουσες δράσεις τις εκδηλώσεις της.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων θερμό χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιδήμαρχος του αδελφοποιημένου με το Δήμο Κιλκίς Δήμου Ασένοφγκραντ, Ντίμτσο Ντεμέρκωφ.

Η πρώτη ημέρα της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς κύλησε σε παραδοσιακούς ρυθμούς, με το ΚΑΠΗ Δήμου Κιλκίς καιτους πολιτιστικούς συλλόγους Άγιος Τρύφων Αρμονία, Θρακική Εστία, Φλάμπουρας, Λύκειο Ελληνίδων, Αρκάδι και Αργοναύτες. Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα του Ν. Αγγούση.

 

Σχολιάστε