My Twitter Feed

5 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παρεμβάσεις για τις περικοπές συντάξεων

syntaxiouxoiparastatidis2*Απ` τον Θ. Παραστατίδη.

Ο υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης “δείχνει κατανόηση” και υποσχέθηκε πως “θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει” το θέμα των περικοπών των συντάξεων κατηγορίας υπερηλίκων ανασφάλιστων, που αφορά τους χιλιάδες ομογενείς παλιννοστούντες ποντιακής καταγωγής.

Αυτό δηλώνει ο βουλευτής Κιλκίς, Θ. Παραστατίδης, ο οποίος είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση του με τον υπουργό εντός της Βουλής, επισημαίνοντάς του ότι η περικοπή των συντάξεων είναι λάθος και ζητώντας του να αποσύρει την σχετική τροπολογία.

Εξ` άλλου, ο κ. Παραστατίδης μαζί με άλλους βουλευτές ανέλαβε πρωτοβουλία υποβάλλοντας αίτημα προς τον υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων, προκειμένου να ρυθμιστεί το θέμα.

“Η κυβέρνηση αποφάσισε ξαφνικά την περικοπή των συντάξεων αυτών για όσους δεν βρίσκονται στην Ελλάδα πάνω από 20 χρόνια διαμονής χωρίς να έχει λάβει υπόψιν πως την κατώτερη αυτή σύνταξη την παραχώρησε το ίδιο το Κράτος για την στοιχειώδη επιβίωση αυτών των ανθρώπων.

Εξάλλου την σύνταξη αυτή την λαμβάνουν και όσοι Έλληνες Πολίτες δεν είναι ασφαλισμένοι σε ασφαλιστικά ταμεία και δεν έχουν κανένα εισόδημα όπως αποδεικνύεται από την φορολογική τους δήλωση”, τονίζει σε δήλωσή του ο Κιλκισιώτης βουλευτής.

 

Σχολιάστε