My Twitter Feed

12 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΕΛΜΕ: Κι άλλες παραιτήσεις αιρετών -

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου, 2021

Έξι νέοι γιατροί στα Νοσοκομεία μας -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Τ. Κεσίδης: Και πάλι συντονιστής -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Νέα κόντρα για το προσφυγικό -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Σε απόγνωση ο εμπορικός κόσμος! -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Ηχηρή παραίτηση αιρετών ΔΑΚΕ -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Αγρότες κομμένοι από ενισχύσεις -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Να σταματήσει η πειθαρχική δίωξη -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Πάνε από Κιλκίς σε Πορτογαλία

Με αντικείμενο τη μετεγκατάσταση προσφύγων από την ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς στην Πορτογαλία, με πρωτοβουλία της πορτογαλικής κυβέρνησης και σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπονται σε ευρωπαϊκές συμβάσεις, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του ευρωβουλευτή και αντιπροέδρου της ομάδος των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο, Γιόζεφ Βαϊντενχόλζερ, στο Δήμο Παιονίας.

kfp-nea-kavalaΟ κ. Βαϊντενχόλζερ επισκεπτόμενος το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στην Ν. Καβάλα, εξέφρασε την βούληση να γίνει όσο πιο άμεσα η μετεγκατάσταση αρχικά των 500 προσφύγων της κοινότητας των Γεζίντι από το συγκεκριμένο κέντρο αλλά και στη συνέχεια από την ευρύτερη περιοχή, στην Πορτογαλία.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε με αφορμή την συμμετοχή του κ. Βαϊντενχόλζερ στην διεθνή συνάντηση των δημάρχων στην Αθήνα, που έλαβε χώρα στις 22 Ιουλίου με θέμα το προσφυγικό, ο ευρωβουλευτής είχε το Σάββατο 23 Ιουλίου συνάντηση του με τον Δήμαρχο, Χρήστο Γκουντενούδη.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, στην παρευρέθηκαν και ο αντιπεριφερειάρχης  Κιλκίς, Α. Βεργίδης, οι αντιδήμαρχοι Λ. Ευθυμιάδης και Ι. Αλίρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Α. Δεβετζόπουλος και Θ. Απουσίδης, καθώς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, Ι. Παπαδόπουλος. Τη σύσκεψη απασχόλησαν ζητήματα της τοπικής κοινωνίας σε σχέση με τη διαχείριση του προσφυγικού.

 

Σχολιάστε