My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Ιβάν βοηθά τον Κιλκισιώτη Μπ. Τσολακίδη

tsolakidis-mpampisivan-savvidis 1Ο Ιβάν Σαββίδης υποσχέθηκε βοήθεια στον Κιλκισιώτη οπαδό του ΠΑΟΚ Μπάμπη Τσολακίδη, ο οποίος έχει χάσει το πόδι του στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Μέλη του Club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς που βρίσκονταν χθες Πέμπτη έξω από την θύρα 1 του γηπέδου της Τούμπας και συγκέντρωναν χρήματα για τον συνοπαδό τους, ήρθαν σε επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη, δίνοντας του την σχετική ανακοίνωση στήριξης στον Μπάμπη Τσολακίδη, γραμμένη στα Ρώσικα.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ διάβασε την αρχή της ανακοίνωσης και αμέσως έδωσε με νεύμα το σήμα για την επίλυση του θέματος. Μένει πλέον να δούμε αν και πως θα χειριστεί το λεπτό αυτό ζήτημα του άτυχου οπαδού.

Διαβάστε ένα ρεπορτάζ του sror103.gr για τον Κιλκισιώτη οπαδό: 

Η ιστορία του Μπάμπη Τσολακίδη συγκλονίζει. Ο οπαδός του ΠΑΟΚ που έχασε το αριστερό του πόδι στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών στις 4 Οκτωβρίου 1999, είδε δύο φορές στη ζωή του το χάρο με τα μάτια του αλλά με πείσμα ανέβαλε το ραντεβού…

Στο δυστύχημα των Τεμπών δεν είχε κλείσει ακόμη τα 18 του (είναι γεννημένος στις 31 Δεκεμβρίου 1981) όταν είδε πρώτη φορά το θάνατο να τον «γυροφέρνει». Βγήκε ζωντανός από το μοιραίο πούλμαν, αντίθετα με έξι άλλα νεαρά παιδιά που έχασαν τη ζωή τους. Στα Τέμπη ο Μπάμπης Τσολακίδης έχασε το πόδι του.

Η δεύτερη φορά που είδε το χάρο με τα μάτια του ήταν λίγα χρόνια μετά, όταν έμπλεξε με τα ναρκωτικά. Και εκεί όμως, ακόμη και με ένα πόδι, έκανε ντρίπλα στο «θάνατο» και σήμερα είναι καθαρός.

«Εχω τέσσερα χρόνια σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Ισπανία. Στην Ελλάδα ήμουν έτοιμος να πεθάνω και έπρεπε να τα αλλάξω όλα. Τώρα είμαι καθαρός και πλέον είμαι μεταξύ των υπευθύνων του κέντρου αποτοξίνωσης για τους νεοεισερχόμενους», τόνισε ο Μπάμπης Τσολακίδης μιλώντας στα ΣΠΟΡ από την Ισπανία.

«Πάντως μου λείπει αφάνταστα ο ΠΑΟΚ στην Ισπανία. Εχω ξεπεράσει το πρόβλημα των ναρκωτικών, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν κόβεται με τίποτα! Παίρνω άδεια για να βλέπω την ομάδα μέσω ίντερνετ και βέβαια δε χάνω παιχνίδι», πρόσθεσε μιλώντας για τη μεγάλη του αγάπη για τον ΠΑΟΚ. Οσο για το πώς βλέπει φέτος την ομάδα. «Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ… Έτσι απλά», τόνισε.

Ο ΠΑΟΚ δεν κόβεται με τίποτα τόνισε μεταξύ άλλων ο Μπάμπης Τσολακίδης στα ΣΠΟΡ. Στην πάνω φωτογραφία διακρίνεται να κάνει κερκίδα στο Μαδριγάλ στο Βιγιαρεάλ – ΠΑΟΚ το 2010.

Η ΣΤΗΡΙΞΗ

Από την προηγούμενη εβδομάδα η ιστορία του Μπάμπη Τσολακίδη επανήλθε στο προσκήνιο με αφορμή τη συμπλήρωση 13 χρόνων από το δυστύχημα των Τεμπών. Συγκίνησε ξανά πολύ κόσμο και αρκετούς συνδέσμους του Δικέφαλου οι οποίοι ξεκίνησαν ενέργειες για τη στήριξη και την ενίσχυση του 30χρονου πλέον άτυχου οπαδού του ΠΑΟΚ, ο οποίος ύστερα από τόσα χρόνια χρειάζεται νέο ηλεκτρονικό πόδι. Το κόστος είναι τεράστιο. Ενα νέο ηλεκτρονικό πόδι κοστίζει 25.000 ευρώ!

«Το δικό μου ηλεκτρονικό πόδι το είχα βάλει πριν από 10 χρόνια. Ωστόσο για να κάνω το σέρβις κάθε χρόνο χρειάζονταν πάνω από 1.000 και εγώ δεν είχα τέτοια δυνατότητα. Και το ηλεκτρονικό πόδι είναι σαν τα αυτοκίνητα, αν δεν το προσέξεις καταστρέφεται πιο γρήγορα. Πλέον χρειάζομαι νέο πόδι αλλά αυτό κοστίζει 25.000 ευρώ!», επισήμανε στα ΣΠΟΡ.

«Εγώ λεφτά δεν πρόκειται να πάρω από κανένα. Δε θέλω να πιάσω στα χέρια μου ούτε φράγκο. Αλλά είναι συγκινητική η στήριξη που μου δείχνει ο κόσμος και διάφοροι σύνδεσμοι μέσω facebook. Μου δίνουν δύναμη. Δείχνουν πόσο θέλουν να με βοηθήσουν για να βάλω ένα νέο πόδι…», πρόσθεσε.

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ

Ο Μπάμπης Τσολακίδης έχει το παράπονο ότι ο επίσημος ΠΑΟΚ τον ξέχασε, όπως και οι βετεράνοι της ομάδας που του είχαν υποσχεθεί να τον στηρίξουν. «Και δεν είναι ότι ξέχασαν μόνο εμένα, αλλά και τις οικογένειες των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη. Μόνο στα μνημόσυνα μας θυμούνται. Μόνο ο Ζαγοράκης με έπαιρνε τηλέφωνα και έδειχνε ενδιαφέρον. Κάθε χρόνο έφτιαχνε μία βαλίτσα με φανέλες και ρούχα της ομάδας και μου την έστελνε. Για μένα μία τέτοια φανέλα του ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο σημαντική από ένα Κύπελλο ή ένα πρωτάθλημα. Για μας που είδαμε το χάρο με τα μάτια μας τέτοιες απλές κινήσεις μας γεμίζουν κουράγιο…».

Ο Μπάμπης Τσολακίδης με το Θόδωρο Ζαγοράκη…

Οι φανέλες και τα T-Shirt του ΠΑΟΚ που έχει μαζέψει ο Μπάμπης Τσολακίδης

Χθες από νωρίς στο προφίλ του στο facebook είχε γράψει: «Για να μην παρεξηγούμαστε, ποτέ δεν ζητιανέψαμε γιατί έχουμε και περηφάνια. Μονάχα μπλούζες του ΠΑΟΚ ζητούσα αλλά τίποτα. Λίγοι ήταν αυτοί που με σκέφτονταν και ένας από αυτούς ήταν και ο Ζαγοράκης. Ευχαριστώ αδερφέ γι’ αυτά που έκανες. Εστω και λίγα. Τουλάχιστον οι μπλούζες και ένα τηλεφώνημα είναι πολύ για μένα. Ρε, ΠΑΟΚ σε λέω! Και άσε με να ζω μόνο με την ιδέα. PAOK-BOB-G4-KILKIS. Αδέρφια ζείτε για πάντα. 4-10-99 R.I.P»

Η ΜΗΤΕΡΑ

Η κυρία Ειρήνη, η μητέρα του Μπάμπη Τσολακίδη που ζει στο Κιλκίς δεν κρύβει τη συγκίνησή της για τη στήριξη που δείχνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ και όχι μόνο στο θέμα του γιου της. «Σίγουρα είναι συγκινητική η στήριξη του κόσμου. Αλλά 13 χρόνια ήταν ξεχασμένος ο Μπάμπης. Επρεπε να περιμένει 13 χρόνια για να δει κάποιους να ενδιαφέρονται. Αλλά με στεναχωρεί ότι από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ κανένας δεν συγκινήθηκε και δεν ενδιαφέρθηκε. Να δουν αν ζει ή αν πέθανε. Μόνο ο απλός κόσμος συγκινείται και δραστηριοποιείται», επισήμανε.

Ο Μπάμπης Τσολακίδης μαζί με τη μητέρα του, την κ. Ειρήνη, την οποία είχε πάρει με την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ισπανία ο Θόδωρος Ζαγοράκης το 2010 όταν ο Δικέφαλος έπαιξε με τη Βιγιαρεάλ για να βρεθεί κοντά στο γιο της.

Τατουάζ έχει ο Μπάμπης Τσολακίδης την ημερομηνία που στιγμάτισε τη ζωή του μαζί με το «R.I.P.» για τα παιδιά που χάθηκαν στα Τέμπη

Η σημαία του ΠΑΟΚ βρίσκεται πάντα στο προσκεφάλι του Μπάμπη Τσολακίδη.

Ακόμη και το μαξιλάρι του είναι ΠΑΟΚτσήδικο. «Τι όνειρο σε λέω! Είδα τον ΠΑΟΚ να παίρνει πρωτάθλημα φέτος!», έγραψε χθες στο facebook.

Σχολιάστε