My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς είναι παντού!

Το μαγικό ταξίδι στο παιδικό ποδόσφαιρο ξεκίνησε για άλλη μία χρονιά στον Αλέξανδρο. Πλήθος παιδιών, πολύ παιχνίδι και άπειρα παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν τα γήπεδα μας !!

Ήδη από την πρώτη εβδομάδα λειτουργούν 22 τμήματα ποδοσφαίρου με το νέο μας γήπεδο να είναι έτοιμο σε λίγες μέρες.

Σχολή τερματοφυλάκων

Μια σημαντική προσθήκη στην λειτουργία της Ακαδημίας για την φετινή χρονιά η λειτουργία της σχολής τερματοφυλάκων .

Επικεφαλής θα είναι ο Γρηγόρης Αθανασίου, τερματοφύλακας με πολύχρονη εμπειρία στα ελληνικά γήπεδα με πάνω από 70 συμμετοχές στην Super league.

Οι εγγραφές στην σχολή τερματοφυλάκων έχουν ξεκινήσει και ήδη τα παιδιά κατατάσσονται στις αντίστοιχες ηλικιακές κατηγορίες.

Ξεκινά η Ακαδημία Στίβου

Αρχίζουν την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 4:30 το απόγευμα , στο Δημοτικό στάδιο του Κιλκίς, οι προπονήσεις των τμημάτων της νέας αθλητικής ακαδημίας στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς

Η πρώτη συγκέντρωση των γονέων και των μικρών & μεγάλων αθλητών και αθλητριών, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου (1o χλμ Κιλκίς-Θεσσαλονίκης-Δυτική περιφ.οδός Κιλκίς) τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:00 μμ

Στη συγκέντρωση , θα μιλήσουν οι Έφοροι του Συλλόγου & ο τεχνικός υπεύθυνος του τμήματος Στίβου κος Κωνσταντίνος Μηναρετζής, θα γίνει η ενημέρωση για τα Τμήματα και πρόγραμμα των προπονήσεων και η γνωριμία των αθλητών και γονέων με τους προπονητές των παιδιών και θα διανεμηθεί αθλητικό υλικό.

Στην πρώτη φάση θα λειτουργήσουν τμήματα

1. Ακαδημίας και Μίνι : Για παιδιά (αγόρια και κορίτσια ) ηλικίας 5 έως και 8 ετών

2. Ακαδημίας και Προαγωνιστικό : Για παιδιά (αγόρια και κορίτσια ) ηλικίας 9 έως και 12 ετών

3. Αγωνιστικό : Για παιδιά και αθλητές και αθλήτριες μεγαλύτερους από 13 ετών.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται: στο Δημοτικό στάδιο του Κιλκίς, στους χώρους αθλητικού κέντρου του Αλέξανδρου, στους κλειστές αίθουσες των ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος και σε άλλους κλειστούς χώρους (για τους χειμερινούς μήνες) που θα καθοριστούν αργότερα.

Η ετήσια συνδρομή καθορίστηκε στα 150 ευρώ

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά :

Στις εγκαταστάσεις του αθλητικού Κέντρου

Στα ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος

Στο Στάδιο του Κιλκίς (τις ημέρες των προπονήσεων)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23410-70313, 6977337279 , 6980977661

Το ΚΔΑΠ στην Εμποροπανήγυρη 

Tα ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ θα συμμετάσχουν φέτος στις εκδηλώσεις της εμποροπανήγυρης της πόλης μας με σκοπό να διασκεδάσουν, να ψυχαγωγήσουν και να απασχολήσουν δημιουργικά μικρούς και μεγάλους!

Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή 07/09 στις 20:00 στο Νέο Πάρκο του κήπου για να γνωρίσετε και να χορέψουμε παρέα με την νέα μας ZUMBA Instructor Αγγελική Mαζαράκη!

Το Σάββατο το πρωί στις 11:00 θα σας περιμένουμε όλους στο ίδιο μέρος, καθώς φέρνουμε για εσάς στο Κιλκίς τους Hehe Art, Play & Therapy από την Θεσσαλονίκη! Ένα μοναδικό εργαστήρι με υπέροχους ανθρώπους για να κατασκευάσουμε μαζί γονείς, παιδιά και δάσκαλοι τεράστιες γιγαντοκατασκευές με φυσικό πηλό, κάτι πρωτόγνωρο, διασκεδαστικό και εντυπωσιακό που σίγουρα θα σας εκπλήξει ευχάριστα!

Tην Κυριακή 09/09 στις 20:00, στο πάρκο του κήπου θα είμαστε όλοι εκεί να θαυμάσουμε την δασκάλα ρυθμικής μας Μαίρη Σπανουδάκη και την ομάδα της, να ενημερωθούμε για τα μαθήματα και να γνωρίσουμε καλύτερα το νέο άθλημα που προστέθηκε στις δομές του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος!

Παράλληλα, η ομάδα Στίβου με προπονητή τον κ. Μηναρετζή έχει ετοιμάσει για όλα τα παιδιά αθλοπαιδίες και σας περιμένει την Παρασκευή 07/09 στις 18:30 επί της 21ης Ιoυνίου, όπου θα μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα τμήματα!

Σας περιμένουμε όλους με μεγάλη μας χαρά!!!

Σχολιάστε