My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Άθλος σε σχολή προπονητών

c level 1Στις 21-22 Ιούνιου 2014  πραγματοποιήθηκε στα Άνω Λιόσια των Αθηνών η πρώτη Σχόλη Προπονητών  C level της W.A.K.O. της Παγκόσμιας Ομοσπονδία kick boxing και της επίσημα αναγνωρισμένης από την Ελληνική Ομοσπονδία Π.Ο.Κ. και την Γ.Γ.Α. Η σχόλη αυτή έγινε για να πιστοποιηθούν όσοι περάσουν την σχόλη ως διεθνείς προπονητές για το άθλημα του kick boxingκαι να μπορούν να συμμετέχουν ως προπονητές και στα διεθνή επίσημα πρωταθλήματα της ομοσπονδίας .

Στη σχόλη αυτή, από το Κιλκίς και τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν ο Προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο Βοηθός Προπονητή Μουτσάκης Αναστάσιος με σκοπό την ευρύτερη τροφοδότηση νέων πληροφοριών και γνώσεων για το άθλημα του kickboxing .

Η σχόλη περιείχε όλους τους νέους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας σχετικά με τα αθλήματα του ring αλλα και τουTatami δηλαδή για τα αθλήματα του  low kick – foul contact– light contact – light kick – k1 και του point fight(semi contact).

c level 2Αναλύθηκαν όλοι οι νέοι κανονισμοί αλλα και οι υποχρεώσεις των αθλητών  και των προπονητών  κατά την έναρξη ενός αγώνα, παράλληλα δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με τις εξελίξεις της ομοσπονδίας σε παγκόσμιο επίπεδο και τον τρόπο βαθμολόγησης των αθλητών κατά των αγώνα  και έκλεισε η σχόλη με γραπτές εξετάσεις όπου και οι υποψήφιοι διεθνείς προπονητές έπρεπε να απαντήσουν σωστά σε σχετικό ερωτηματολόγιο .

Μετά το πέρας της διαδικασίας οι Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ότι κάνουν ότι είναι δυνατόν για να διατηρούν τις γνώσεις τους σε υψηλό επίπεδο για το δυναμικό αυτό άθλημα του kick boxing έτσι ώστε να είναι  πάντα επίκαιρες. Και πάντα προσπαθούν να βελτιώσουν το επίπεδο προπόνησης προς το καλύτερο για τους αθλητές του σωματείου τους , άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος της συνεχούς εγρήγορσης και συμμετοχής σε οτιδήποτε βελτιώνει το αντικείμενο της προπονητικής.

Σχολιάστε