My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επίσκεψη Κουτσούμπα στο Κιλκίς -

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου, 2023

Σύμβαση για τη βόρεια περιμετρική -

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου, 2023

Καφέ κάδοι για οργανικά απόβλητα -

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου, 2023

“Ευθύνες με ονοματεπώνυμα” -

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου, 2023

Alumil: Κεφάλαιο οι εργαζόμενοι -

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου, 2023

Ρέστα στα καζίνα της γείτονος -

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου, 2023

Η πλατεία επέστρεψε στο δήμο -

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου, 2022

Τεχνοφόρμ: Επένδυση 75,6 εκ. ευρώ -

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου, 2022

Με λαμπρότητα και φέτος τα Θεοφάνεια

Με λαμπρότητα και με σύμμαχο την καλοκαιρία γιορτάστηκαν και φέτος τα Θεοφάνεια στον Δήμο Κιλκίς. Η μεγάλη γιορτή επισφραγίστηκε με την τελετή καθαγιασμού των υδάτων και την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στην πισίνα του ‘’Αλέξανδρου’’ στο Κιλκίς και στη λίμνη Δοϊράνης, προεξάρχοντος του μητροπολίτη κ. Βαρθολομαίου.

Στις τελετές παρέστησαν, ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης και οι περιφερειακές σύμβουλοι Νατάσα Σωτηριάδου και Γενοβέφα (Έφη) Ναβροζίδου, καθώς και ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης.

Περιφερειάρχης και δήμαρχος, ο οποίος νωρίτερα παρέστη και σε ανάλογη τελετή στην ενορία του Αγίου Δημητρίου, αντάλλαξαν ευχές με την εκκλησιαστική ηγεσία, τις τοπικές αρχές και με τους πολίτες.

Στον παραπόταμο Σπανό

Το απόγευμα της γιορτής τελέστηκε στην Ιερά Μονή του Αγίου Νεκταρίου Σπανού Κιλκίς μέσα σε κατανυκτικό κλίμα, ο Αγιασμός των υδάτων του ποταμού Σπανού (παραπόταμου του Γαλλικού) και η ρίψη του Τιμίου Σταυρού.

Πομπή ξεκίνησε από την Ιερά Μάνδρα του Αγίου Νεκταρίου και κατέληξε στον ποταμό, όπου τρεις νέοι βούτηξαν στα παγωμένα νερά για να ανασύρουν τον Σταυρό.

Σχολιάστε