My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κιλκίς: Άρχισε η Εμποροπανήγυρη

emporopanigiris_2Εγκαινιάστηκε χθες Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου η Εμποροπανήγυρη του Κιλκίς με τη παρουσία πλήθους κόσμου και τα χορευτικά συγκροτήματα του Αγίου Τρύφωνα, των Αργοναυτών, της Θρακικής Εστίας, του  Λυκείου Ελληνίδων, του Φλάμπουρα, του Αρκαδίου και του ΚΑΠΗ του Δήμου Κιλκίς.

Τα εγκαίνια κήρυξε ο δήμαρχος Δημήτρης Σισμανίδης, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του υπογράμμισε ότι ο θεσμός αυτός έχει βαθιές ιστορικές ρίζες και αναπτύσσεται συνεχώς με οικονομικές και εμπορικές emporopanigis_6λειτουργίες, ενώ στόχος της νέας Δημοτικής Αρχής είναι να μεριμνήσει για την περαιτέρω αναβάθμισή της.

Την τελετή ευλόγησαν οι αρχιμανδρίτες, π. Αρσένιος και π. Απόστολος και ο πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος, ενώ μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Περικλής Κολότσιος, ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης, εκπρόσωποι φορέων κ.α.

emporopanigiris_4Στο πλαίσιο της εμποροπανήγυρης, ο δήμαρχος Κιλκίς περιηγήθηκε στα εκθεσιακά περίπτερα της Τέχνης, του Λυκείου Ελληνίδων, των Αργοναυτών, του Συλλόγου Γονέων και Υποστηρικτών του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και του Συλλόγου Σαρακατσαναίων ο ”Φλάμπουρας”, που θα λειτουργήσουν στο χώρο του Δημαρχείου μέχρι την Κυριακή.

Σχόλια
One Response to “Κιλκίς: Άρχισε η Εμποροπανήγυρη”
  1. Ο/Η Αναπ-οδος λέει:

    Αν αυτή την πορεία της εμποροπανήγυρης ο δημαρχος την θεωρεί συνεχώς αναπτυσσόμενη φανταζομαι και την περαιτέρω αναβάθμιση. Φυσικά οι τσέπες αυτών που δίνουν άδειες στους γύφτους του βόλου για να πουλούν εσώρουχα και χαλιά και να ουρούν στους δρόμους οπουδήποτε θα αναβαθμιστούν. Αν θέλουμε να διατηρήσουμε τις παραδόσεις τότε άδειες για πάγκους και παιχνίδια θα πρέπει να δίνονται αποκλειστικά σε μόνιμους κατοίκους του νομού. Να διαφημιζονται και να ενισχύονται η τοπική αγορά και οι παραγωγοί του κιλκίς και όχι να μαζεύονται άσχετοι από την υπόλοιπη ελλάδα που αρπάζουν το χρήμα από την πόλη και την αλλη μέρα φεύγουν. Αυτό θα δημιουργήσει προυποθέσεις ανάπτυξης του νομού και όχι συγκεκριμένων καρεκλοκένταυρων.
    Αλλά τι κάθομαι και γράφω. Αφού για αυτό και μόνο για αυτό ασχολούνται με τα κοινά. Για να πεθάνουν χορτάτοι.

Σχολιάστε