My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κεραυνοί Κιλτίδη: Να παραιτηθούν

Με αφορμή τον 13ο θάνατο μέλους της οικογένειας των υγειονομικών του Κιλκίς, της νοσηλεύτριας Ζωής Ιωάννου, ο πρώην υφυπουργός και πρώην βουλευτής της ΝΔ στο νομό Κιλκίς, Κώστας Κιλτίδης, εξαπέλυσε εκ νέου τους κεραυνούς του για τα συμβαίνοντα στο Νοσοκομείο Κιλκίς, ζητώντας τη παραίτηση της διοίκησης.

Συγκεκριμένα, στη δήλωσή του που ανάρτησε στο facebook με τίτλο “Δεν το αντέχω! Να παραιτηθούν!”, ο κ. Κιλτίδης αναφέρει:

“Με σφιγμένη την ψυχή μου και με όποια πνευματική εγκράτεια , σας λέω τούτο. Επιτέλους σηκώστε ανάστημα. Η πανδημία έχει και θα έχει απώλειες, αλλά αυτά που έγιναν στο πολύπαθο Νοσοκομείο μας είναι Εγκληματικά. Να παραιτηθούν όσοι ασκούν διοίκηση και δεν έπραξαν τα δέοντα και ας γινόταν οτιδήποτε.

Ντροπή ! Νοσηλεία χωρίς υψηλές ροές οξυγόνου είναι αργός θάνατος. Άναρχα τμήματα νοσηλείας χωρίς κανόνες. Έγινε το επίκεντρο της διασποράς. Θα μιλήσουν και τα στατιστικά δεδομένα, για θανάτους εκεί και στις διακομιδές. Δεν αρκεί η θυσία των εργαζομένων και τα δάκρυα. Κουράστηκα να βιώνω άδικους θανάτους. Πονάει η ψυχή μου”.

Σχολιάστε