My Twitter Feed

27 Ιουλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η ΝΕ Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ καταδικάζει -

Τετάρτη, 27 Ιουλίου, 2022

Νέος συνεδριακός χώρος σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιουλίου, 2022

Για τη τουριστική προβολή Παιονίας -

Τρίτη, 26 Ιουλίου, 2022

67 προσλήψεις για καθαριότητα -

Σάββατο, 23 Ιουλίου, 2022

Συγχαρητήρια από την Κεραμέως -

Παρασκευή, 22 Ιουλίου, 2022

Στον «αυτόματο πιλότο» η πανδημία -

Παρασκευή, 22 Ιουλίου, 2022

Η μείωση πληθυσμού στη Παιονία -

Πέμπτη, 21 Ιουλίου, 2022

Πανδημία: Στα ύψη εν μέσω θέρους -

Τετάρτη, 20 Ιουλίου, 2022

Η ΝΕ Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ καταδικάζει

Από τη ΝΕ Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ εκδόθηκε ανακοίνωση για τη μηνυτήρια αναφορά του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για απόπειρα παρακολούθησής του, μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Πλήγμα στη συνταγματικά κατοχυρωμένη Δημοκρατία και αποστροφή σε κάθε ελεύθερο πολίτη προκαλούν οι αποκαλύψεις για την απόπειρα παρακολούθησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, μέσω της συσκευής του κινητού του τηλεφώνου.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών του Ευρωκοινοβουλίου διαπιστώθηκε η παρουσία, στη συσκευή του Προέδρου, κακόβουλου λογισμικού παράνομης παρακολούθησης.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος, Νίκος Ανδουλάκης, με την μηνυτήρια αναφορά του σήμερα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αποδεικνύει ότι η εμπέδωση της Δημοκρατίας και των θεμελιωδών αρχών της δεν είναι ευχολόγιο, αλλά αυτοσκοπός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς καταδικάζει τις πρακτικές αυτές και τους μηχανισμούς που τις υποκινούν και γυρίζουν τη χώρα στο παρελθόν και εκφράζει τη στήριξή της στον Πρόεδρο του Κινήματος.

Είναι στο χέρι της Κυβέρνησης και της Ελληνικής Δικαιοσύνης, πια, να ρίξουν άπλετο φως στην πρωτοφανή αυτή επίθεση, που στόχος της δεν είναι μόνο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αλλά και η ίδια η Δημοκρατία.”

Σχολιάστε