My Twitter Feed

22 Ιουλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Στον «αυτόματο πιλότο» η πανδημία -

Παρασκευή, 22 Ιουλίου, 2022

Η μείωση πληθυσμού στη Παιονία -

Πέμπτη, 21 Ιουλίου, 2022

Πανδημία: Στα ύψη εν μέσω θέρους -

Τετάρτη, 20 Ιουλίου, 2022

Δραματική μείωση του πληθυσμού μας -

Τετάρτη, 20 Ιουλίου, 2022

Κόντρα για το ψήφισμα των “47” -

Τετάρτη, 20 Ιουλίου, 2022

Κρίσιμη κατάσταση στα σιτηρά -

Τρίτη, 19 Ιουλίου, 2022

Σε απόγνωση 47 εργαζόμενοι -

Κυριακή, 17 Ιουλίου, 2022

Τι θα γίνει με τις αποζημιώσεις -

Σάββατο, 16 Ιουλίου, 2022

Στον «αυτόματο πιλότο» η πανδημία

Στον «αυτόματο πιλότο» έχει βάλει η κυβέρνηση τη πανδημία, υπογραμμίζει ο βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γιώργος Φραγγίδης.

Ο υπεύθυνος του κόμματος στο Τομέα Υγείας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου με τη προσδοκία να ευαισθητοποιηθούν επιτέλους οι κρατούντες, με μια βαρύνουσας σημασίας δήλωση, η οποία έχει ως εξής:

“Με την τακτική του «βλέποντας και κάνοντας» εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να αντιμετωπίζει η κυβέρνηση την πανδημία. Παρά την πίεση που ασκείται ήδη στις απλές κλίνες των νοσοκομείων, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού και παρά την αύξηση των θανάτων συνανθρώπων μας, το σύστημα υγείας παραμένει ανοργάνωτο, υποστελεχωμένο και χωρίς επιχειρησιακό πρόγραμμα. Η κυβέρνηση αδρανεί, ενώ τα χειρότερα έρχονται, καθώς το 6ο κύμα της πανδημίας δεν έχει ακόμα κορυφωθεί και σε λίγο μπαίνει ο Αύγουστος με τις αυξημένες τουριστικές ροές.

Χρειάζεται έγκαιρα να οργανωθούμε σε θέματα στελέχωσης και λειτουργίας του ΕΣΥ και να μην εφησυχάζουμε, ενθαρρύνοντας συνεχώς τους πολίτες για τη χρήση προστατευτικών μέτρων, καλό αερισμό των χώρων και αποφυγή συνωστισμού. Τον Σεπτέμβρη θα είναι αργά για να θεραπεύσουμε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Σχολιάστε